Ako tražite haljine za izlaske, Aleksandra Dojčinović ima komade za vas

Užurbani način života i pretrpani raspored često nas natjeraju da prestanemo uživati u punini života i svoj njegovoj ljepoti. Zato je tu nova Lei Lou by Alex prefall kolekcija da vas vrati na modni kolosijek i pripremi za nadolazeću kišnu i zimsku sezonu najmekših i najtoplijih kaputa i divne slojevitosti. Slaveći ljepotu svakog oblika ženskog tijela, Aleksandra Dojčinović donosi svestranu kolekciju za grad, ured, ali i after-work soirées.

“Ovo je oda nešto opuštenijoj eleganciji s čvrstim tkaninama koje se drapiraju na najženstveniji način, što je rezultiralo sofisticiranim haljinama koje vas mogu odvesti kamo god zamislite. Na vama je samo da zaželite želju” istaknula je dizajnerica.

Prefall kolekcija je uvod jesensku, s obzirom na to da u Lei Lou butik u Ilici 15 polako pristižu komadi iz jesensko-zimske kolekcije, čije će prave zvijezde zasigurno biti drapirane čizme od brušene kože, kaputi, ali i statement pufaste jakne, novitet brenda. Osim toga, tu su i Lei Lou stalne, klasične i bestseller kolekcije, u čijoj se ponudi nalaze haljine i modni dodaci. Uz pristupačnost i dobar dizajn, Dojčinović naglašava kako joj je bitan i odnos s kupcima.

“Kada sam otvarala dućan, misao vodilja bila mi je to da svaka od nas cura zaslužuje doživljaj i pažnju, ali i s vremena na vrijeme počastiti se nečim novim u ormaru, makar sitnicom koja ne košta puno, ali veseli. Htjela sam našim curama priuštiti shopping iskustvo kakvo postoji u najljepšim i najvećim svjetskim metropolama i trudimo se stalno ići u tom smjeru, pomicati granice postavljene ispred našeg malog branda. Atmosfera u dućanu je odlična, uvijek je veselo i opušteno, kao na nekoj super kavici s prijateljicama, što je zapravo sasvim dovoljno za jedan sasvim drugačiji doživljaj shoppinga od onog na koji smo navikli, pogotovo otkako ne putujemo toliko često”, zaključila je dizajnerica.

Fotografije: Maja Kljajić

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0