Ako planirate roadtrip ovog ljeta, treba vam pouzdana prtljaga. Evo što biraju svjetski putnici!

Ljeto je doba godišnjih odmora što za neke u prijevodu znači pregršt putovanja. No, postoje oni koji u sklopu posla konstantno putuju te im je potrebna visokokvalitetna oprema za putovanje. Takvi se svjetski putnici, poput teniske zvijezde Caspera Ruuda, uvijek okreću premium brendovima kao što je Samsonite, vodeći brend prtljage na globalnom tržištu s tradicijom duljom od 110 godina.

Zato ne čudi da su Samsonite i jedan od najtalentiranijih tenisača na svijetu sklopili partnerstvo te je Ruud postao globalni ambasador brenda visokokvalitetne prtljage. Kao čest putnik, Ruud se oslanja na to da ima najbolje kovčege i ruksak koji odgovaraju njegovom životnom stilu na terenu i izvan njega, a s inovativnom kolekcijom Samsonite Proxis dobiva upravo to. Uz to, brend i tenisač dijele iste vrijednosti, kao što su ambicioznost, inovativnost i poštovanje autentičnosti, stoga ovo partnerstvo djeluje zaista prirodno.

Ne samo da se u kvalitetu ove prtljage može pouzdati već, kad treba ići brže, jače, snažnije i pametnije, Ruud se i tu može osloniti na Samsonite. Kovčezi iz Proxis kolekcije dolaze s glatkim kotrljajućim dvostrukim kotačima, a za još veću zaštitu, siguran sustav zaključavanja s integriranom TSA bravom i klizačima sigurno štiti stvari tijekom putovanja. Uredno pakiranje je jednostavno zahvaljujući pregradama i križnim vrpcama s unutarnje strane.

Kabinski kovčeg također ima ugrađeni USB priključak, namjensku torbicu za napajanje i skrivenu mogućnost proširivanja, što ga čini savršenim suputnikom za kratka i duža putovanja. Visoke performanse ove kolekcija može zahvaliti ekskluzivnom višeslojnom materijalu koji je Samsonite razvio pod nazivom Roxkin™. Naime, ovaj materijal zadržava formu te nudi izuzetnu snagu, otpornost i lakoću.

scw674002-4_642c083736d54scw674002-5_642c083736fbcscw674002-7_642c08373738escw674002-8_642c08373765c

Putovanje je dio života svakog profesionalnog sportaša, a zbog toga što “živi u kovčegu”  te od opreme za putovanje zahtijeva praktičnost i jednostavnost, Ruud ne želi napraviti kompromis kad je u pitanju stil. Zato je sofisticirani dizajn ove kolekcije predstavljen i u novoj, još neviđenoj Lime boji, koja će zagarantirano privlačiti poglede, a uz to, olakšat će pronalaženje kovčega na putu zbog upečatljivosti. Novu Samsonite Proxis boju možete pronaći u Hrvatskoj u svim Maras dućanima te na njihovom webshopu.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0