Ako obožavate Khaite, Toteme i The Row, svidjet će vam se i komadi ovog modnog brenda

Konstantno smo u potrazi za minimalističkim brendovima čijim sofisticiranim komadima možemo nadopuniti svoju capsule garderobu, ali i onima zbog kojih u ostvarenju tog cilja nećemo potrošiti čitav mjesečni budžet. Nije tajna da se na listi stylish žena diljem svijeta redovito nalaze modeli brendova Khaite, Toteme i The Row, ali odjeća i modni dodaci tih brendova imaju cijenu koji ne mogu (ili ne žele) svi izdvojiti.

Australski brendovi sve su popularniji, a osim onih koji kreiraju boho chic komade, upečatljivi su i oni koji su se fokusirali na minimalizam. Među njima se ističe St. Agni, brend čija je misao vodilja “manje je više” istaknula na njihovom Instagram profilu. St. Agni je neovisan dizajnerski brend koji su u Byron Bayu osnovali Lara i Matt Fells, a koji istražuje suvremenu garderobu kroz promišljen dizajn i precizan kroj, s istaknuom minimalističkom estetikom.

Vizija začeta iz ideje kreiranja funkcionalno profinjenih komada koji nastaju kao spoj progresivne suvremenosti i nonšalantnosti, započela je s ručno tkanim kožnatim dodacima da bi rezultirala vrhunskom ready-to-wear linijom. Svestrasnost komada te svevremenski dizajn ono su što je utkano u baš svaki komad, bilo da je riječ o oversized odijelu ili, pak, večernjoj haljini s izrezima.

U njihovim kolekcijama s lakoćom ćete pronaći komade uz pomoć kojih možete kreirati svoju modernu uniformi ili capsule garderobu te svoj stil odijevanja konstatno nadograđivati i razvijati s nekim istaknnutijim komadima. St. Agni modeli spajaju svevremenske siluete i promišljene detalje, s naglaskom na kvalitetne tkanine i transparentnost. Njihovi su modeli ujedno primjetni na prvu, ali i sofisticirani i jednostavni te se upravo u tome krije njihova privlačnost.

Nova kolekcija posebno je zanimljiva jer su ove sezone dizajneri stavili naglasak na devedesete, minimalizam tog razdoblja i nostalgije za modom prošlih vremena kojaje i danas snažan izvor inspiracije. Kolekcija je stvorena za modernu ženu, s nekim krojevima i detaljima posuđenima iz muškog ormara. Siluete su snažne, ali opuštene, brišu granice između tradicionalnih rodnih normi i spajaju stil sa svestranošću. Paleta boja također je minimalistička, a uz crnu, bijelu i sivu, pojavljuje se tek pokoji plavi komad.

Njihovu odjeću, ali i fantastične sandale i oversized torbe možete otkriti i naručiti putem službene stranice brenda koji dostavlja i u Hrvatsku.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0