ADIDAS I KANYE WEST NAJAVLJUJU NOVU SURADNJU

Adidas je najavio suradnju s Kanye Westom na novoj liniji pod nazivom “adidas + KANYE WEST”. Suradnja bi trebala prikazati najznačajniju kolekciju u dosadašnjoj povijesti brenda, te u Adidasu smatraju da će tome doprinijeti Kanyeova kreativnost. Linija će sadržavati mušku i žensku obuću, odjeću i modne dodatke u prepoznatljivom YEEZY stilu.

Adidas se ovom suradnjom pozicionira kao brend koji postavlja trendove uzimajući u obzir novi način života i dizajnirajući komade odjeće koji su prikladni i za sport, ali i ulice.

image

U Adidasu tvrde da će ovom kolekcijom redefinirati budućnost, ujedinjujući tehnologiju i inovativnost koju oni posjeduju s vizionarskom maštom Kanye Westa.

“Posljednje dvije godine Adidas i YEEZY dali su uvid u našu budućnost. Ovo partnerstvo pokazuje da svatko tko ima san može sanjati bez ograničenja. ” –Kanye West

kanyewestadidas1

S obzirom na uspjeh suradnje koju su Kanye i Adidas ostvarili prije dvije godine u obliku Yeezy za Adidas Originals tenisica, ostaje samo pričekati početak 2017. kada bi kolekcija trebala biti predstavljena.