ADIDAS ATHLETICS PRIMEKNIT Z.N.E. HOODICA

Adidas Athletics predstavlja još jednu inovaciju, Z.N.E. Primeknit hoodicu namijenjenu sportašima koji su neprestano u pokretu i provode puno vremena putujući. Kako bi se fokusirali samo na ono što im je bitno Z.N.E. Primeknit hoodica sportašima pruža ono što im je najpotrebnije: udobnost, lakoću, prozračnost i odjeću napravljenu od tkanine koja se ne gužva.

Za adidas Athletics Z.N.E. kampanju vrhunski sportaši Gareth Bale, Angelique Kerber i Hannah Bronfman pustili su kamere u svoj profesionalni život koji pokazuje kako su često u pokretu i do 36 sati između dva sportska događaja, pakiranja i putovanja.

Destinacije se često mijenjaju, ali potrebe sportaša ostaju iste, a to su vrhunski dizajn kreiran za maksimalnu udobnost, ali i odjeća jednostavna za pakiranje za česta putovanja. Upravo zato adidas Z.N.E. Primeknit hoodica napravljena je od prozračnog Primeknit materijala s posebno dizajniranim rukavima koji pružaju dodatnu slobodu i lakoću pokreta.

Novu adidas Athletics Z.N.E. Primeknit hoodicu možete pronaći u odabranim adidas shopovima po cijeni od 1.149,00kn dok donji dio kolekcije možete pronaći po cijeni od 749,00kn.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0