Bruna Haller 27.05.2023. Lifestyle

Ovo ljetovalište u Turskoj oduzima dah, donosimo sve detalje!

Odmaranje na plaži, ispijanje koktela, upijanje sunčevih zraka ovoga ljeta zvuči još bolje na obali Turske pri odsjedanju u jednom od njihovih najljepših hotela, nešto drugačijem od standardnih resortova koji su svake godine puni onima željnima odmora. Nije tajna da je Turska jedna od naposjećenijih europskih ljetnih destinacija, a uz obalu Egejskog mora smjestio se i hotel Voyage Torba

Iako ova grupacija ima nekoliko različitih lokacija na turskoj obali, trenutačno najpopularniji resort je Voyage Torba koji se nalazi u blizini turističkog gradića Bodrum. Poseban je po tome što je podijeljen u dva dijela – privatan i standardni resort.

Hotel je izgrađen poput malenog gradića u kojem se nalaze predvorje i restoran, hotelske sobe raspodijeljene su po uličicama koje su okružene palmama, a u kojima su smještene moderno uređene kućice koje su ili privatne ili se sastoje od dvije sobe. Opcija s dvije sobe idealna je za putova je s obitelji ili prijateljima jer se u jednoj kući dvije spavaće sobe i dvije kupaonice, a ako putujete s boljom polovicom, onda je privatna soba najbolja opcija. 

Interijer je uređen u minimalističkom stilu, kako bi u njemu vladala opuštajuća atmosfera. U uređenju prevladava neutralna paleta boja te drvo koje se kao materijal pojavljuje po čitavom hotelu i sobama. Iako je uređenje minimalističko i moderno primjetan je i boho utjecaj koji je dobiven pomoću tkanina i uzoraka.

Odmaralište je smješteno na najjužnijoj točki turske rivijere, a može se pohvaliti i pješčanom plažu, veličanstvenim obalom ispred resorta, adults-only dijelovima hotela, kao i onima u kojima su djeca dobrodošla. Odmarati se možete, osim na plaži, uz bazene, u barovima i restoranima koji nude talijansku, meksičku, tursku i mediteransku kuhinju, kao i ekskluzivni restoran za goste koji borave u kategoriji privatnih soba.

Gostima koji su smješteni u Voyage Torba Private dijelu resorta nude se svi sadržaji standardnog resorta, ali u intimnijem i mirnijem okruženju. Oni koji su smješteni u tom dijelu mogu, naime, direktno s terasa soba zaroniti u more, između ostalih pogodnosti koje skrovitiji dio resorta nudi.

Sobe Deluxe Lagoon također imaju izravan pristup ekskluzivnom bazenu, dok unutarnji vrtovi i terase stvaraju ultraluksuznu, opuštajuću atmosferu u kojoj se možete opustiti. Dodatno se možete opustiti u spa centru, u kojem je dostupan i tretman pomlađivanja, a nakon masaže možete popiti i posebno kreiranje detoks napitke i čajeve u Vitamin Baru. Sadržaja je u ovom resortu pregršt pa ne čudi kako slovi za jedan od trenutačno najpopularnijih u Turskoj. Voyage Torba stvarno je mjesto koje biste trebali istražiti ovoga ljeta.


* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram (@voyagehotels)