Rosie Huntington-Whiteley nosi Khaite top

Pronašli smo top koji izgleda kao it Khaite model!

Vječno smo u potrazi za komadima koji izgledaju kao da nose dizajnerski potpis, no ne nužno i cijenu koju je potrebno odvojiti za takve komade. Cijenu luksuznih proizvoda opravdava njihova kvaliteta, no ponekad se jednako kvalitetni i stylish komadi mogu pronaći i po pristupačnijim cijenama.

Nije tajna da ljubiteljice minimalističke mode poput Rosie Huntington-Whiteley i Meghan Markle obožavaju modele njujorškog brenda Khaite, a obje su viđene kako nose statement top s njihovim potpisom. Top se ističe off-the-shoulder siluetom i čvorom na dekolteu, a model nalik tom pronašli smo u ponudi losanđeleške modne marke Reformation.

Riječ je o Reformation Ezlynn topu koji je dostupan ne samo u krem varijanti, već i u crnoj, mint zelenoj i sivkasto plavoj nijansi. Top privlači pažnju zbog nabora na dekolteu, a izrađen je od mekane Tencel™ tkanine. Zbog dizajna će biti prikladan za nošenje u večernjim kombinacijama, pogotovo ako ga iskombinirate sa širokim hlačama na crtu i visokim potpeticama, dok ćete zbog mekoće materijala u njemu moći provesti i čitav dan, tako da je nosiv i u nešto više casual kombinacijama, s trapericama i predimenzioniranim sakoom.

Top je izrađen i od malog postotka spandexa tako da je rastezljiv i prati liniju tijela, a dostupan je u veličinama od XS do XL. Cijena ovog it modela nalik dizajnerskom iznosi 98 eura, a dostupan je za kupnju putem službene stranice brenda Reformation. U nastavku možete pogledati i druge boje ovog modela.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Reformation

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0