@zoeydeutch

Saloni haljine od baršuna su najljepši izbor za blagdanske outfite

Da je baršun doista najluksuzniji materijal blagdanske sezone, dokaz su i haljine brenda Saloni, kojih se modne insajderice i holivudske zvijezde ne mogu zasititi. Riječ je o otmjenim haljinama od baršuna u crnoj, crvenoj, zelenoj i bež boji koje se posebno ističu statement detaljima kao što su čipka, detalji izvezeni od konca metalnog sjaja te metalnih mašni s kristalićima koje krase dekolte.

Njihov bestseller model s dugim rukavima i detaljima mašni – Camille, toliko je tražen da je ove sezone dostupan u mini, midi i maksi varijanti tako da se može prilagoditi svačijem stilu i prigodi, a za one koji se žele dodatno istaknuti tu su i verzije od zelenog i crvenog baršuna. Isto tako, ove je godine predstavljen Clementine, model nalik bestselleru brenda Saloni koji, za razliku od njega, nema rukave i otkriva ramena.

Dizajnerica Saloni Lodha osnovala je svoj brend 2008. godine, a od tad su njezin dizajn nosile slavne dame poput bivše prve dame Sjedinjenih Američkih Država Michelle Obame, princeze od Walesa Catherine te drugih zvijezda s A-liste celebritija. Brend s bazom u Londonu proslavio se haljinama koje se ponajprije ističu krojevima i zanimljivim detaljima, a njihovi baršunasti modeli bile su istinski hit prošle party sezone.

Saloni Lodha

Luksuzne i chic haljine nalaze se na wishlisti brojnih insajderica modne industrije, a crni baršun jedan je od omiljenih materijala dizajnerice jer stvara idealan kontrast sa svjetlucavim izvezenim detaljim – motivi nebeskih tijela poput zvijezdica i polumjeseca, uz mašnice, neki su od omiljenih kojima kreatorica voli ukrasiti svoje haljine.

Iako brend u ponudi ima i svilene haljine retro izgleda, njihovi jednostavni, a efektni baršunasti modeli su ono što ih ističe od drugih brendova. Haljine se veoma brzo rasprodaju nakon što stignu online, a osim na službenom webshopu brenda, dostupne su putem online dućanima Net-a-Porter i MatchesFashion.

Iako cjenovno pripadaju u kategoriju luksuznih modnih komada, ove haljine fantastičan su ulov zbog toga što su klasici koje ćete iznova izvlačiti iz ormara svake blagdanske sezone i garantirano uvijek dobivati upite “otkud je ta haljina”. U nastavku otkrije sve modele koji su trenutačno dostpuni za kupnju.

MatchesFashion
Net-a-Porter

Net-a-Porter
MatchesFashion

Fotografije: Instagram, Saloni, Net-a-Porter, MatchesFashion

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0