Enza Home – novi brend namještaja na hrvatskom tržištu

Enza Home je konceptni brend koji oblikuje život svojim proizvodima, od blagovaonica do namještaja za spavaće sobe, madraca, tekstila i pribora te svojim modernim i inovativnim pristupom unosi različite stilove života u prostor. Alternative za različite ukuse i životna rješenja koja nude udobnost u svom najprirodnijem stanju susreću se s dizajnom nadohvat ruke u Enza Homeu, pritom čineći razliku. Proizvodi Enza Home imaju snagu višegodišnjeg iskustva Yataş grupe koja omogućuje ispunjenje svih očekivanja udobnosti i kvalitete, trajnosti i elegancije, pristupačnosti i dobrog dizajna.

I zaista, riječ je o proizvodima od kojih zastaje dah, kombinirajući kvalitetu s estetikom iza kojih stoji renomirani tim talijanskih produkt dizajnera sa sjedištem u Milanu. Materijali, boje, dizajn i sve ostale značajke Enze namještaja dinamični su i moderni. Bezvremenski dizajn nastavit će godinama davati dinamičnu energiju vašem domu.

Trgovina se nalazi u sklopu Family Malla Zagreb i na gotovo dvije tisuće metara kvadratnih, nudi dvije tisuće bogatih i raznolikih artikala – namještaj, detalji, madraci, kreveti za odlaganje i uzglavlja, šareni proizvodi od kućnog tekstila, kao i jastuci i popluni, a povodom otvorenja brend nudi 15 posto popusta na sve.

Osim dizajnom i kvalitetom, Enza home se izdvaja i cijenom, pa napominju kako luksuz nikad nije bio dostupniji, a uz to, ako vam je za uređenje doma iz snova potrebna pomoć arhitekta, Enza home nudi i to rješenje.

Niste sigurni što bi idealno pristajalo u vaš prostor? Imate nedoumice oko uređenja ili vam je teško vizualizirati namještaj unutar određene prostorije – tim arhitekata svoji vam na raspolaganju. Unutar Enza home trgovine, možete pronaći stručnjake koji će pomoći pri konceptu, odabiru, 3D vizualizaciji vašeg prostora ili vas čak posjetiti na lokaciji koju uređujete.

Osim namještaja, rasvjete i tekstila u svim bojama i oblicima, u Enzi se nalazi i svijet spavanja na Yataşu. Yataş Bedding World također je u Enza Homeu s profesionalnim krevetima koji godinama nude beskompromisnu kvalitetu i tekstilnim proizvodima za dom koji dodaju eleganciju vašem uređenju spavaće sobe.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0