MagMe Q&A: Otkrivamo sve što želite znate o La Mer kozmetici!

Vjerna MagMe zajednica čitateljica vječna nam je inspiracija za teme koje na portalu obrađujemo, a kako bismo otkrili što vas točno zanima iz područja mode, kulture, umjetnosti, dizajna i ljepote, odlučili smo na našem Instagram profilu postaviti Q&A, i to onaj o temi za koju vjerujemo da mnoge zanima.

Kozmetika La Mer jedna je od najcjenjenijih na svijetu, ali promjena beauty rutine nešto je na što se mnoge teško odlučuju. Bez obzira na hvalospjeve znaju se pojaviti dileme poput “hoće li dobro djelovati na moju kožu”, “koji proizvod meni najbolje odgovara”, “jesam li još premlada za La Mer proizvode” i slično, a mi smo vam ih odlučili riješiti.

Dobili smo pregršt zanimljivih pitanja čije odgovore možete pronaći u nastavku. Pratite naš Instagram profil i dalje jer i ovog tjedna objavljujemo novi Q&A!

Q: Je li istina da je koža sjajna i mladolika od njihove kreme?

A: Svi La Mer proizvodi sadrže Miracle Broth™. Riječ je o fermentiranim morskim algama kojima se dodaju vitamini, minerali, poludrago kamenje (poput turmalina i morskog kvarca) i prirodna ulja (jojobe, badema, maslinovo ulje). Takva kombinacija pruža dubinsku regeneraciju kože, zaglađuje, umiruje, hidratizira, te vraća energiju stanicama kože zbog čega koža izgleda sjajno i mladoliko.

Q: Što znači kada se kaže da se La Mer krema mora zagrijati dlanovima prije nanošenja?

A: Kod originalne formule Crème da la Mer potrebno je kremu veličine badema zagrijati među prstima dok ne postane transparentna. Tada se dlanovima utapkava na područje lica i vrata. Kako je krema izuzetno bogata to je jedini ispravan način da se krema aplicira. Također je vrlo bitno izabrati teksturu krema koja odgovara vašem tipu kože.

Q: Postoje li različite linije ili svaki proizvod odgovara svakoj doboj skupini?

A: Za La Mer je jedinstveno to što nema podjelu prema tipovima kože i različitim kolekcijama, nego jednu kremu koja dolazi u pet različitih tekstura. Ovisno o potrebama klijentice svaka dobiva svoj personalizirani režim njege. Zato na svim prodajnim mjestima postoje educirani La Mer ksperti koji će vam preporučiti odgovarajuće proizvode.

Q: Pruža li La Mer tekući puder dobru prekrivenost ili je lakši?

A: Ima srednju prekrivnu moć koji pruža prirodan izgled kože.

Q: Koje je idealna kombinacija La Mer proizvoda za suhi tip kože?

A: Originalna Crème de La Mer krema za lice u kombinaciji s Renewal Oil njegujućim uljem.

Q: Postoje li La Mer proizvodi za masniji tip kože, ako da – koji?

A: Postoji podjela prema teksturama proizvoda. Masnoj koži više će odgovarati Crème de la Mer gel krema, Soft Lotion ili Matte Lotion koji matira i smanjuje izgled proširenih pora. Od čistača preporuka je gel verzija.

Q: Kako koristiti La Mer serum?

A: Koristi se ujutro i navečer na očišćenu kožu lica prije kreme kada želite targetirano djelovanje (hidratacija, smanjenje linija i bora, lifting i učvršćivanje).

Q: Kako je najbolje aplicirati klasičnu La Mer kremu, s obzirom na njezinu konzistentnost?

A: Kod originalne formule potrebno je kremu veličine badema zagrijati među prstima dok ne postane transparentna. Tada se dlanovima utapkava na područje lica i vrata.

Q: Koja krema je za koji tip kože?

A: La Mer zapravo ima jednu kremu koja dolazi u pet različitih tekstura: bogata/originalna formula, Soft verzija koja je laganija, gel verzija, losion za osobe koje vole lagane fluidne teksture i mat losion. Ovisno o tipu kože i preferencijama tekstura, možete birati koja vam se tekstura sviđa.

Q: Kada se preporučuje započeti njegovati kožu s La Mer kozmetikom?

A: Ne postoji dobna granica, netko mlađi može započeti s čistačem ili tekućim puderom. La Mer proizvodi namijenjeni su za sve dobne skupine.

Q: Koji je prvi proizvod koji biste preporučili za isprobati?

A: Kremu za lice i Soft Fluid Foundation tekući puder.

Q: La Mer krema za oči – uklanja li bore ili djeluje na tamne podočnjake?

A: Postoje dvije, The Eye Concentrate i The Eye Balm. Obje hidratiziraju, smanjuju linije i bore. Razlika je u tome što za tamne podočnjake preporučujemo Eye Concentrate, za natečenost Eye Balm.

Q: Gdje se može kupiti La Mer?

A: Prodajna mjesta u Hrvatskoj su Douglas parfumerije (Trg bana Jelačića, Arena Centar, Zadar), Fabu Spot parfumerija (Split) te online trgovine Douglas i Fabu Spot.

 

Q: S obzirom na to da je dosta skupa, koliko dugo bi mi mogla trajati njihova dnevna krema?

A: U pravilu tri do četiri mjeseca.

Q: Koliko se njihove dnevne kreme stavlja na dnevnoj bazi? Nikad ne znam stavim li premalo ili previše?

A: Veličina badema je dovoljna za cijelo lice i vrat.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: MagMe, Instagram (@lamer)

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0