Nove torbice koje nosimo ove jeseni

Polako se približavamo jeseni, a samim time su se iskristalizirali neki novi modni trendovi i it komadi koje ćemo nositi u nadolazećoj sezoni. Među njima su i torbice renomiranih modnih kuća i manjih dizajnerskih brendova koji trenutačno uživaju veliku popularnost. Izdvojili smo najpopularnije torbice za nadolazeću jesen, a možete ih otkriti u nastavku.

Fendi First

Clutch torbica talijanske modne kuće predstavlja pravu prijetnju modelu The Clutch marke Bottega Veneta. Riječ je o modelu za kojeg je zaslužan Kim Jones, dizajner koji je od strane fashion insajderica jednako obožavan kao Lee, ako ne i više i koji već dugi niz godina ima vjernu kliku obožavateljica. Mekani clutch ima ikonično slovo “F” integrirano u kopču torbice i privlači pažnju tim detaljem i jednostavnom siluetom, a dostupan je u srednjoj i maloj veličini. Isto tako, torbica se može stilizirati na različite načine jer uz nju ide u kožnati remen uz pomoć kojeg se može prebaciti preko ramena, a koji se može skidati i stavljati po želji. Cijena torbice iznosi od 1980 do 2600 eura, a može se naručiti putem službene stranice brenda.

Loewe Goya

Ako ste u potrazi za investement komadom, torbicaom koju ćete moći nositi još dugi niz godina i koja nikad neće izaći iz mode, onda svoju pažnju usmjerite na novi model kuće Loewe pod nazivom Goya. Torbica je oštrije siluete, izrađena od glatke, svilene teleće kože koja je čvrsta na dodir, a jedini upečatljiv detalj na torbi je tanki metalni monogram brenda zlatnog sjaja. Minimalistički san veoma je praktičan – unutrašnjost modela krase pretinci i džepovi zbog kojih sadržaj torbice uvijek može biti uredan i organiziran, bilo da se odlučite za manju ili veću verziju torbice. Cijene modela kreću se od 2500 do 2800 eura, a mogu se kupiti na službenom online shopu brenda.

Balenciaga Le Cagole

Jedna od torbica koja je bila pravi hit na ulicama Kopenhagena tijekom nedavno završenog Tjedna mode je Balenciaga Le Cagole. Iako vam se na prvu može učiniti da je riječ o nekom modelu s početka milenija, Le Cagole je dio kolekcije brenda za sezonu jesen/zima 2021. godinu. No, inspiraciju za dizajn kreativni direktor Demna Gvasalia pronašao je u liniji Motorcycle torbi koja je bila omiljena među celebritijima prije gotovo 20 godina. Maksimalistički dizajn, metalni i viseći ukrasi te forma koja podsjeća na oblik kroasana bude nostalgiju za modom prošlih vremena i sigurno će biti adut za jesensku sezonu. Cijena torbice iznosi 145o eura, a dostupna je na stranici brenda.

Bottega Veneta Mount

Omiljeni brend fashionistica početkom godine lansirao je torbu koja je na dobrom putu da postane klasik kuće. Must-have torbu krasi preklop u obliku slova “V”, kao i debeli lanac koji je učestali detalj na torbicama brenda Bottega Veneta. S torbicom se dobiva i kožnati crossbody remen, a praktičnost je naglašena i kroz tri pretinca. Izrađena je u Italiji od najfinije kože, a dostupna je u neutralnim tonovima te tamnozelenoj. Cijena torbice iznosi 2900 eura, a dostupna je za kupnju putem online shopa brenda Bottega Veneta.

Celine Tabou

Nakon što je u svibnju predstavljena kolekcija za jesen/zimu 2021. godine, željno se isčekivao dan početka prodaje torbice Tabou koja je prvi put viđena na modnoj reviji francuske kuće Celine. Hedi Slimane predstavio je elegantan model koji prati boxy silueti svojstvenu kući, ali s nešto zaobljenijim linijama, izrađenu od mekše kože te s detaljem lokota – koji neodoljivo podsjeća na dizajn kuće Hermès. Celine Tabou uglađen je i jednostavan model koji se može nositi preko ramena ili kao crossbody torba, a koji će zbog klasičnog dizajna pronaći mjesto u ormarima žena diljem svijeta. Model je dostupan u bijeloj, antracit sivoj, tamnoplavoj i konjak varijanti, a cijena iznosi 1980 eura.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Celine, Loewe, Balenciaga, Bottega Veneta

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0