Zdravo vlasište je tajna lijepe kose, zato je važno obaviti detoks!

Kad je njega kose u pitanju, najviše se pažnje posvećuje vlasima, a zanemaruje onaj jednako važan, ako ne i važniji dio, a to je vlasište. Jednako kao što vaši uvojci trebaju njegu, treba je i vlasište, koje je potrebno očistiti i od prljavštine, ostataka proizvoda koje koristite i masnoće. Zato je potrebno minimalno jednom tjedno odraditi tretman detoksikacije vlasišta uz pomoć Phillip B. Botanicals pilinga za vlasište s paprenom metvicom i avokadom. Peppermint Avocado Scalp Scrub nježno čisti vlasište za uklanjanje masnoće, nečistoća i ostataka proizvoda, kako bi folikule i vlasište bili osvježeni i detoksicirani, a ujedno njeguje kosu.

Kako djeluje?

Morska sol eksfolira i uklanja ostatke proizvoda, a mješavina biljnih ulja osvježava i okrepljuje vlasište. Čisti kosu, smiruje, uravnotežuje i energizira vlasište. Hidratizira, hrani i omekšava kosu uz pomoć sastojaka kao što su morska sol, ulja avokada, paprene metvice i eukaliptusa, hidrolata hamamelisa, ekstrakta cvijeta arnike te sok iz lista aloje.

Važno je za napomenuti i da Philip B. Peppermint Avocado Scalp Scrub ne sadrži sulfat, siguran je za sve tipove kose, obojenu kosu i onu tretiranu keratinom, nije testiran na životinjama te je formuliran u Sjedinjenim Američkim Državama s niskim ugljičnim otiskom. Biljni sastojci koji se koriste u proizvodnji nabavljeni su iz pouzdanih izvora i sva se ambalaža može reciklirati.

Kako se koristi?

Nanesite malu količinu na mokru kosu, nježno umasirajte na vlasište da stvorite emulziju. Dodajte vodu kako bi se proizvod zapjenio te zatim temeljito isperite. Nakon toga, nanesite regenerator po duljini kose i na vrhove. Isperite te potom koristite Detangling Toning Mist.

Cijena luksuznog tretmana za njegu vlasišta i kose Philip B. Peppermint Avocado Scalp Scrub za 236 mililitara iznosi 665 kuna, a može se nabavitii u parfumerijama Lana (Bartola Kašića 8 i Ilica 25, Zagreb te kralja Tomislava 5, Split) i u frizerskom studiju Glamour (Medvedgradska 39, Zagreb).

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR, Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0