Ove it dizajnerske čaše su non stop rasprodane, a sada ih imate priliku kupiti u Zagrebu

Rijetko se za kojim komadom podigne takva prašina na društvenim mrežama, a da nije riječ o dizajnerskoj torbici ili cipelama nego o – čašama! Ali upravo je takva situacija s čašama za šampanjac danskog brenda Ferm Living koje su konstantno rasprodane online. Skandi brend kreira namještaj i detalj za dom od 2005. godine, a kolekcija Ripple, u kojoj se nalaze i ove retro čaše za šampanjac jedan je od bestsellera.

Riječ je o vintage look čašama koje su ručno izrađene te su upravo zato dostupne u ograničenim količinama, a njihova površina je ono što ih ističe od ostalih na tržištu. Naime, krase ih utori koji im daju poseban izgled, pogotovo kada se u čašama nalaze mjehurići za koje su i namijenjene. S obzirom na to da je svaki komad od puhanog stakla moguće su varijacije na čašama, ali to im samo daje šarm i dinamiku.

 

Čaše šu delikatne, ali i čine pravi statement dizajnerski komad zbog čega su iznimno tražene. Dostupne su u verzijama od prozirnog ili sivog stakla na stranici brenda Ferm Living. U kolekciji Ripple nalaze se i visoke i niske čaše, čaše za vino te vrčevi, a kolekcija je za kupnju dostupna i u zagrebačkom concept dućanu Dizajnholik – u kojem se trenutačno ove it čaše za šampanjac nalaze in stock.

 

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Ferm Living

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0