Luksuzni resort Amanruya je mjesto na kojem želimo provesti iduće praznike

Jedni praznici su tek iza nas, a mi već razmišljamo o idućem bijegu, i to onom preko granice, u toplije krajeve. A jedna od destinacija koja nam je već dulje vrijeme na listi je Bodrum, turski poluotok okružen Egejskim morem. Čini nam se kao da nema bolje lokacije za opuštanje u potpunosti nego u resortu Amanruya, koji čini pravu malu oazu smještenu na tom poluotoku, udaljenu od gradske vreve.

Nije tajna da su hoteli lanca Aman među najluksuznijima u svijetu, a Amanruya ubraja se u najraskošnije hotele u Turskoj. Riječ je o resortu u kojem su glavni smještaj vile uređene u boho stilu, a doima se kao da je riječ o vrhunski uređenom gradiću. Amanruya ima i odvojenu, privatnu plažu za svoje goste, sve su vile u boji breskve izrađene od lokalnih materijala, a svaka ima svoj vrt s bazenom i pergolom – tako da se iz svog smještaja nećete poželjeti maknuti.

U sklopu resorta nalazi se i infinity bazen na brdašcu s kojeg puca pogled na okolicu smješten uz spa – bazen je dugačak 50 metara, a uz njega se nalaze ležaljke te plivajući može uživati u pogledu na zaljev i masline. Amanruya opremljen je i yoga studijem te kulom u kojoj se nalazi knjižnica do koje se penjete drvenim stepeništem te koja nudi pogled od 36o stupnjeva. Gostima su na raspolaganju restorani koji nude delicije meditaranske i turske kuhinje, kao i lounge koji djeluje poput vinskog podruma u kojem možete kušati najfinija vina.

Svih šest apartmana i 30 paviljona uređeno je u minimalističkom stilu s naglaskom na drvo te bijelu boju koja dominira u interijeru, a svakako su najaktraktivniji dio terase s bazenima, pogotovo one koje imaju i pogled na more. Dostupne su četiri kategorije smještaja: apartmani s bazenom te paviljoni, odnosno mini vile s bazenom od kojih neke imaju pogled na vrt, djelomični ili potpuni pogled na more, a baš svaka je maksimalno luksuzno uređena.

Predivna priroda koja okružuje ovaj resort, kao i sadržaj koji hotel pruža, dopustili su da uređenje bude jednostavno i stavi naglasak na ono najbitnije, a to je da se stvori okolina u kojoj ćete se u potpunosti moći prepustiti relaksaciji.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici. 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0