MagMe Pick: Tajice s trakom su ultimativni komad sezone

Udobnost je ključna – tako bi se mogla opisati protekla godina u modi koja je iznjedrila i neke nove trendove. Među ostalim, nismo se skidali iz trenirki, pronašli smo nove načine kako ih uklopiti u svakodnevni styling, ne ih nositi samo u casual varijantama, a pronašli smo i neke jednako stylish alternative. Pri tome pogotovo mislimo na tajice s trakom, koje su bile jedan od naših favorita ove zime, a nosit ćemo ih i kad stigne proljeće.

Charlotte Groeneveld

Tajice s trakom u skladu su s vladajućim estetikom 80-ih i 90-ih godina prošlog stoljeća, koja je preplavila Instagram, stranice glossy magazina, piste i kolekcije svih renomiranih modnih kuća, kao i high street brendova. Osim što su trenutačno trendi, neosporna činjenica je njihova udobnost, a i detalj koji ih čini atraktivnima.

Rita Rumora

Ono što jedva čekamo izvući iz ormara su salonke ili sandale s potpeticom, koje će se idealno uklapati uz outfite u kojima glavnu riječ vode tajice s trakom. Kombiniramo ih uz oversized pulovere, sakoe i hoodije, a dok ne stigne toplije vrijeme, nosimo ih uz tenisice. Neki od nama omiljenih modela su oni s potpisom srpskog brenda The Coast, pod nazivom Milano, kao i oni koji se mogu pronaći u ponudi talijanske marke Calzedonia.

Mina Milutinovic nosi tajice The Coast

Među novitetima koje su izbacili ovog tjedna u kolekciji španjolskog high street brenda Zara nalaze se i tajice s trakom, a odlični modeli mogu se pronaći i u ponudi francuskog brenda Saint Laurent koji ih je u nekoliko različitih varijanti poslao u šetnju modnom pistom te u kolekciji britanske kreatorice Victorije Beckham. U nastavku pronađite neke od naših omiljenih modela koji se mogu pronaći u aktualnoj ponudi dizajnerskih i high street brendova.

Calzedonia
Leset (Net-a-Porter)
Low Classic (MyTheresa)
Saint Laurent (Farfetch)
Victoria Beckham (Net-a-Porter)
Zara

Fotografije: Instagram (@cameronhammond, @thefashionguitar, @minamilutinovic, @ritarumora)

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0