Umjetne trepavice koje se nanose jednostavno poput maskare

Stavljanje umjetnih trepavica kod kuće za mnoge završi lošim rezultatima i problemima sa skidanjem trepavica. Iako se mnoge beauty kompanije već godinama bore s raznim rješenjima, samo jedna oduševljava veliku količinu beauty stručnjaka, make-up artista i celebritya- Lashify.

Lashify umjetne trepavice su trenutno najprirodnije lažne trepavice, a istovremeno najlakše za nanošenje. Kompaniju je osnovala Sahara Lotti, a kaže da je inspiraciju pronašla upravo kada je uočila da na tržištu ne postoji kvalitetno rješenje za nanošenje umjetnih trepavica.

Provela je tri godine u izradi patentiranog sustava za nanošenje u kombinaciji s prilagođenim alatom za nanošenje, proizvodom za povezivanje, završnim slojem i najvažnije, trepavicama.

Proizvod je lansiran u siječnju ove godine, a već je dobio pažnju make-up artista poznatih Matina, koji radi s Anne Hathaway, Claire Daines i Jamie Greenberg, dugogodišnjom vizažisticom Kaley Cuoco.

“Opsjednut sam! Ovo je najprirodniji sustav trepavica na planeti!”- Matin

Ono što razlikuje ove trepavice od ostalih je iznimna lakoća i prirodna dlaka. Dostupne su u tri različita stila i nanose se ispod pravih trepavica za razliku od većine ostalih koje se stavljaju na trepavice. Aplicirju se s ljepilom i uz pomoć alata za nanošenje koji je dizajniran upravo za ovakav tip nanošenja.

Cijeli set se prodaje po cijeni od 125$, no ako želite svaki dan nositi umjetne trepavice moguće se pretplatiti po cijeni od 40$ mjesečno!

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0