Ana Svetina 13.01.2025.

Počela je sezona štrukli u Esplanadi!

Jeste li spremni pobjeći od siječanjskog sivila i pronaći utjehu u najfinijem comfort foodu u gradu? Ove zime, od 13. do 31. siječnja 2025., restoran Le Bistro hotela Esplanade poziva vas na poseban gastronomski užitak, dvije porcije njihovih legendarnih zapečenih štrukli za samo 17 eura!


Ako još niste kušali ove savršeno pripremljene štrukle, sada je pravo vrijeme da otkrijete zašto su stekle kultni status u Zagrebu. Riječ je o ručno izrađenoj deliciji koja se već desetljećima priprema prema tradicionalnom receptu, koristeći samo svježe i pažljivo birane sastojke. Tanko tijesto, punjenje od svježeg sira, preljev od finog vrhnja i završni dodir pečenja do zlatno-smeđe savršenosti čine ovu deliciju neodoljivom.

„Jedna porcija sastoji se od dva komada štrukli, što je dovoljno da vas zasiti, a najbolje ih je upariti s čašom vrhunskog vina ili pjenušca za potpuni doživljaj,“ ističe Ivan Trbušić, voditelj restorana Le Bistro.

Štrukli, tradicionalni specijalitet iz Hrvatskog zagorja, u Esplanadi su prvi put pripremljeni 1951. godine kako bi inozemnim gostima ponudili autentičan okus Hrvatske. Od tada su neizostavni dio ponude restorana i omiljeni odabir poznatih domaćih i stranih gostiju.

Siječanj je savršeno vrijeme da se prepustite uživanju u ovoj jedinstvenoj deliciji u toplom i ugodnom ambijentu Le Bistroa, uz dašak pariškog šika i šarmantnu uslugu. Ova promotivna ponuda odnosi se samo na konzumaciju u restoranu, stoga isplanirajte svoje druženje s prijateljima ili dragom osobom i uživajte u deliciji koja slavi tradiciju i kvalitetu. Požurite, jer Dani Esplanadinih štrukli traju samo do 31. siječnja 2025. i to po jedinstvenoj cijeni koju ne želite propustiti!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.
Fotografije: Esplanda