Iva Marušić 28.10.2024. Fashion

Total high street look za zimu koji ćemo iskopirati

Tijekom zimskog perioda bitno nam je izgledati chic, ali zbog toga ne želimo žrtvovati udobnost. Kreiranje svakodnevnog zimskog looka, koji je prikladan za priliku u kojoj ga nosimo, a zadovoljava i našu strast za modom ponekad je zahtjevno, no ako imate jednostavne komade, u neutralnim nijansama, koje možete kombinirati slojeviti, to i ne mora predstavljati takav problem. A taj recept koristi i poznata influencerica, čiji nas je total high street look inspirirao!

Hanna Schönberg stvorila je total look u sivoj boji koji spaja cozy i elegantne komade. No, ono što nas je posebno privuklo ovom outfitu je činjenica da se radi o total looku high street brenda NA-KD i komadima koje je influencerica dizajnirala. High street brend poznat je po brojnim suradnjama s influencericama, a prije svega nekoliko dana pisali smo o suradnji brenda i influencerice Camille Charrière.

@hannaschonberg

AD @nakdfashion Layers of grey for fall 🧸 Ps my edit with nakd is now live!!!

♬ I’m Gonna Miss You – Milli Vanilli

Stoga, ako ste u potrazi za savršenim outfitima za zimu kolekcija “The Hanna Schönberg Edit” idealna je destinacija na kojoj ćete pronaći takve komade. Od chunky pletenine, udobnih komada od vune te jakni i kaputa, brend je u suradnji s influencericom predstavio niz poželjnijih kreacija. Ipak, nas se najviše dojmio ovaj total look koji zamišljamo nositi u svakodnevnim ležernim prilikama.

Schönberg je odjenula hlače na crtu izrađene od mješavine vune i poliestera, predimenzionirani pulover s detaljem vezanja. Look je dovršila uz predimenzionirani sivi kaput koji seže sve do poda, a zatim je preko njega prebacila predimenzionirani veliki pulover koji u ovom outfitu funkcionira kao šal.

Kaput koji nosi u total looku

Svi komadi dostupni su za kupnju na službenoj stranici – pulover možete nabaviti po cijeni od 45,95 eura, hlače po cijeni od 55,95 eura, a kaput po cijeni od 119,95 eura. U nastavku teksta otkrijte detalje svih komada!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: TikTok, NA-KD. Instagram (@hannaschonberg)