MagMe MagMe 28.10.2024. Fashion

MagMe Pick: Zara torbica

Obožavamo pronalaziti outfite kod nama omiljenih modnih influencerica kojih su dio i high street komadi. Ponekad modeli s pristupačnijom cijenom izgledaju jednako chic kao oni luksuzni i zato uvijek volimo istaknuti takve high street ulove. A jedan od njih zapali smo kod Yhasmine Ferrare, čiji odvažan, ali elegantan stil, obožavamo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Yhasmina Tiphaine Ferrara (@yhasmina.ferrara)

Za večernji izlazak u New Yorku odabrala je, na prvu, jednostavnu kombinaciju. Cipele s potpeticom dizajnerice Amine Muaddi, traperice Agolde te prozirnu dolčevitu L’Academie x Marianna Hewitt te torbu za zmijskim uzrokom Zara, koja je podigla čitav outfit.

@yhasmina.ferrara

Upgrade asap. @apple #iphone16 #iphone16promax #zarabag #sheerturtleneck #creatortools #ootnnyc #nycoutfitinspo #winteroutfitinspo #winteroutfitideas

♬ original sound – yhasmina.ferrara

Strukturirana torbica za nošenje preko ramena pripada u popularne East-West torbice o kojima smo vam nedavno pisali, a njezin elegantan oblik pristaje i uz dnevne i večernje kombinacije. Zmijski uzorak u tonovima bijele, sive i crne, daje torbi statement izgled, ali onaj koji nije pretjeran te se može nositi uklopiti u brojne stilove odijevanja.

Torbica ima remen čija se dužina može prilagođavati, podstavljena je kako bi zadržala oblik, a i praktična je zbog dodatka unutarnjeg džepića. S obzirom na dimenzije 11.5 x 30 x 8 centimetara, u torbicu, iako je malena izgledom, stane dovoljno stvari.

Cijena ovog atraktivnog Zara modela, za koji nikad ne biste pogodili da je riječ o high street modelu, iznosi 25,95 eura, a ovo je torbica koja će se jako brzo rasprodati! U nastavku otkrijte još detalja modela.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Zara