Iva Marušić 28.10.2024. Fashion

Ako volite komade brenda The Row, ali ne i njihovu cijenu, onda će vas zanimati ova modna marka!

Ako bismo trebali izdvojiti jedan brend na modnom tržištu uz koji se stvara najveći hype, to bi nesumnjivo bio brend The Row. I dalje najpoželjnija quite luxury estetika dominira odjevnim stilom trendseterica, a Njujorški brend sestara Olsen nezaobilazna je modna destinacija. Primjerice, samo model torbe Margaux najpoželjniji je modni dodatak prošle sezone, a njegova popularnost ne jenjava niti ove sezone. Ipak, unatoč tome što ovaj brend obožavaju gotovo svi – The Row karakteriziraju iznimno visoke cijene, pa tako ćete primjerice za torbu Margaux trebati izdvojiti nešto više od pet tisuća eura.

Upravo zato, nerijetko se radi o komadima koji ostaju dijelom naše wishliste i komadi brenda često imaju svoje dupe verzije u drugim pristupačnijim brendovima. No, onda se uvelike radi o pukim kopijama komada za što se ne zalažemo. Ipak, ovih smo dana na društvenim mrežama zamijetili brend čija nas estetika podsjeća na The Row, kao i pristup kreiranju i odabiru silueta. A dobra je vijest, što ovaj američki brend ima pristupačnije cijene. Upoznajte Co!

Dućan brenda Co

@shayinjune

Another niche brand my The Row girls need to know about – I love mixing in smaller designers so I don’t end up looking like a Row-bot :p #therow #quietluxury #quietluxuryfashion #qualityclothing

♬ Bossa Nova jazz that seems to fit in a cafe(1433079) – TAKANORI ONDA

CO označava riječ collaboration, odnosno suradnju, što je načelo koje je u središtu brenda od njegova početka. Smješten između Los Angelesa i Pariza, CO utjelovljuje jedinstveni spoj tradicije i inovacije s minimalističkim dizajnerskim etosom. Komade brenda krase jedinstvene siluete i vrhunske tkanine, koji su osmišljeni s iznimnom predanošću beskompromisnoj eleganciji i kvaliteti. Suosnivačica brenda, kreativna direktorica Stephanie Danan, besprijekorno spaja američku luksuznu odjeću i europsku sofisticiranost, kako stoji na službenoj stranici brenda.

U početnoj frazi brenda stoji Minimal & Essential Clothing, ukratko ono u čemu će uživati žene svevremenskog stila i one koje žele ulagati u kvalitetne komade koji traju. Kao što to biva kod brenda The Row, Co na jednak način odabire nenametljivu paletu boju sofisticiranih i elegantnih nijansi. Od tailored komada iznimne kvalitete, predimenzioniranih kaputa, kožnatih jakni, kao i pletenine izrađene od kašmira. U asortimanu brenda pronaći ćete i prekrasne komade za svečanije prilike, poput haljina jasnih i čistih linija i profinjenih nijansi. Aktualna kolekcija brenda nudi i niz komada izrađenih u bordo nijansi, apsolutnoj it boji sezone.

No, ono što se također ističe u asortimanu ovog brenda su modni dodaci. Baš poput i brenda The Row, Co nudi niz fantastičnih kožnatih torbi, pa sve do čizmi i balerinki. Jedan model posebno nas podsjeća na obožavane balerinke marke Loro Piana o kojima smo pisali, a u ovoj se verziji radi o itekako pristupačnijem modelu.

U konačnici, radi se o brendu i komadima koje će obožavati sve ljubiteljice svevremenskog stila! Ovaj američki brend oduševit će vas ako tražite idealne komade za capsule garderobu ove zime, a sve komade istražite na službenoj stranici brenda. Cijene su pristupačnije od onih brenda The Row, no s obzirom na to da se radi o vrhunskoj kvaliteti komada, za kreacije ovog brenda morat ćete izdvojiti od nekoliko stotina eura pa sve do nešto više od tisuću eura. No, isplati se!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: CO, Instagram