Iva Marušić 26.10.2024. Fashion

Stigla je Mango kolekcija za svečana događanja

Sve smo bliže sezoni svečanih prilika i raskošnih evenata i zabava, što znači da je pravo vrijeme da zavirimo u kolekcije omiljenih brendova u potrazi za komadima koje ćemo nositi tih dana! Unatoč tome što brojni brendovi još nisu započeli s predstavljanjem takvih komada, u asortimanu brenda Mango zamijetili smo fantastičnu novu kolekciju posvećenu svečanim odjevnim kombinacijama!

Mango

Španjolski high street brend već sezonama slovi kao u onaj u čijem asortimanu možete pronaći neke od najljepših svečanih kombinacija kad se radi o pristupačnijim cijenama. I ove je sezone, Mango servirao brojne komade u kojima će uživati minimalistice, ali i ljubiteljice nešto hrabrijih modnih odabira. Bogatstvo materijala, različitih tekstura i učestalo korištenje šljokica, ono je što odiše ovom kolekcijom.

Naravno, u ovoj party kolekciji najviše dominiraju haljine; od mini do midi silueta, izbor je raznolik. Uz to, Mango predlaže i brojne svečane kombinezone, kao i košulje i hlače posebnijih silueta. U kolekciji ćete pronaći i brojne modne dodatke, poput nakita s apliciranim šljokicama, cipele s visokom potpeticom i torbice za izlaske. Radi se o kolekciji kojom odišu kožnati komadi, kao i oni od baršuna, satena, no možete pronaći i bundice i profinjeni kaputi za potpuni party outfit!

Paleta boje u kolekciji sastoji se od nenametljivih i prigušenijih nijansi, od bež, sive, crne, ali i bordo. Sve se nizom radi o svevremenskim komadima uz koje ćete ove sezone biti spremni na savršene izlaske. U nastavku teksta otkrijte uz koje to svečane komade brenda Mango zamišljamo profinjene prilike!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Mango