Iva Marušić 26.10.2024. Fashion

Trudnica čiji stil volimo: Saasha Burns

U sklopu rubrike Moms Club uživamo u otkrivanju stylish trudnica! No, nerijetko su to već dame koje godinama pratimo na društvenim mrežama zbog njihova odjevnog stila. Jedna od njih je i Saasha Burns, Australka s adresom u Parizu koja nam često posluži kao inspiracija, no najčešće kad se radi o odijevanju za posebnije prilike. Ona je nova protagonistica trudničkog stila koji volimo!

Majka dvojice dječaka, s obitelji se iz malog obalnog grada u Australiji, 2022. godine preselila u Pariz. Povod tome bile su brojne poslovne prilike, jer Burns radi kao kreativna konzultantica za brendove. Prije samostalne karijere konzultantice, osnovala je i bila kreativna direktorica wellness brenda BEAR, kao i copywriterica i model. No, ono po čemu je ova prekrasna dama poznata je zasigurno glamurozan odjevni stil koji njeguje čak i u visokim danima trudnoće.

Burns najviše uživa u haljinama koje se odmiču od drugih komada posebnijim teksturama i izradama. Trenutačno najviše uživa u dugim pletenim haljinama, i svemu onome što se istovremeno doima chic i udobno. Ipak, ova će vam stylish trudnica poslužiti kao najbolja inspiracija ako ste u potrazi za glamuroznim izdanjima tijekom trudnoće ili se spremate na kakvo svečano događanje, a ne znate kako se odjenuti.

Unatoč tome što se nalazi u zadnjem tromjesečju trudnoće, ova dama ne odustaje od iznimno profinjenih odjevnih i beauty kombinacija, i to svakodnevno. Posebno nas se dojmilo nekoliko outfita koje je isfurala posljednjih dana; poput pripijene maksi crne haljine uz predimenzionirani sako uz što je stvorila posebniju siluetu, kao i duga bordo pletena haljina australskog brenda Meshki u čijem asortimanu nerijetko pronalazimo fantastične komade. Za još profinjeniju prigodu, influencerica je odabrala maksi crnu haljinu jednostavne siluete istog brenda i uz modne dodatke stvorila idealnu kombinaciju za jesenske svečanosti u trudnoći.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by S A A S H A B U R N S (@saasha_burns)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by S A A S H A B U R N S (@saasha_burns)

Maksi pletena haljina Meshki

Burns definitivno zna kako spojiti profinjenost i udobnost, a u nastavku teksta otkrijte naše druge omiljene lookove ove stylish dame!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram (@saasha_burns)