MagMe MagMe 24.10.2024. Fashion

MagMe Pick: Zara bundica od umjetnog krzna

Komad koji može podići svaku jesensku ili zimsku modnu kombinaciju definitivno je bundica od umjetnog krzna! Ekstremno chic komad koji podjednako vole ljubiteljice minimalizma, boho stila, pa i klasike, neizostavna je u ormaru za hladnije dane, a mi smo jedan fantastičan primjerak, koji izgleda poput vintage modela iz 70-ih godina prošlog stoljeća pronašli među Zara novitetima.

Riječ je modelu iz Zara Woman kolekcije čiji komadi odišu elegancijom, a koji izgleda iznimno luksuzno iako ima high street cijenu. Kratka bundica pomalo oversized kroja predstavljena je u hit boji sezone – smeđoj, a neutralna nijansa osigurava da je možete kombinirati na brojne komade koje već imate u ormaru.

 

Bunda od umjetnog krzna pomalo je oversized kroja, kako bi izgledala što raskošnije, pa je zato predstavljena i u samo dvije veličine: XS-S i M-L.

Model će se odlično uklopiti u casual kombinacije – traperice, gležnjače od brušene kože, kašmir pulover i maramu, ali ćete ovu bundicu moći prebaciti i preko svečane haljine i izgledati elegantno!

Bunda od umjetnog krzna dostupna je za kupnju putem Zara webshopa po cijeni od 99,95 eura, a vjerujemo da će biti jedan od popularnijih komada iz kolekcije tog high street brenda ove sezone!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Zara