Dina Dončević 24.10.2024. Fashion

Nove Ray-Ban sunčane naočale koje su postale viralne na TikToku izgledaju savršeno

Iako brojni brendovi i luksuzne modne kuće stalno lansiraju nove modele sunčanih naočala, jedne su nezamjenjive. “Ray-Banice” uživaju kultni status, upisale su se u pop kulturu, a brojni modeli jednako su popularni danas, kao što su bili kad su lansirali prije više od 70 godina – poput Wayfarer sunčanih naočala. Kvaliteta i pristupačna cijena oni su što brend Ray-Ban drži u fokusu kupaca kad su u potrazi za novim parom sunčanih naočala, a jedan njihov model, nedavno predstavljen, ovih je dana postao viralan na TikToku.

@szlacuta

Nove Ray-Ban RB4441D sunčane naočale ovalnog oblika u potpunosti su zaludile influencerice, a razlog tome ne krije se samo u njihovom obliku, već i u rasponu boja u kojima su predstavljene.

@amelia.liana

omg the viral new raybans shall i get the brown tooooo omg #rayban

♬ original sound – Amelia Liana

Defintivno je riječ o još jednom klasiku, ženstvenom, minimalističkom, ovalnom modelu čiji će dizajn odoljeti zubu vremena, a osim u klasičnim nijansama crne i bijele s tamnosivim lećama, ove su sunčane naočale dostupne u još dvije atraktivne, neutralne nijanse.

@rayban

Replying to @milenaworld couldn’t find a brunette this quick🎀 #RayBan #RB4441D

♬ original sound – Ray-Ban

@rayban

🧋☕️🍂 RB4441D Bio-Based #RayBan

♬ original sound – alex

Mat opal smeđa boja s tamnosmeđim lećama i mat opal bež boja sa svijetlije smeđim leđama one su koje su osvojile minimalistice.

@tiffanyulee

Okay I found my new favorite sunnies @Ray-Ban 🕶️ also the fit is 🤌🏻 #rayban #sunglasses #rb4441D #fallsunglasses

♬ Mantra – JENNIE

@zaynebazza

The new Ray-Ban RB4441D. I got them in black espresso 🖤 #rayban #raybanrb4441D

♬ APT. – ROSÉ & Bruno Mars

Ove chic ovalne sunčane naočale definitivno su nešto što trebate uzeti u obzir ako ste trenutačno u potrazi za novim, vječnim modelom. Mogu se uklopiti u svačiji stil, nositi neovisno o godišnjem dobu te starosti, a uvijek će izgledati elegantno. Nove “Ray-Banice” imaju cijenu od 151 američkih dolara, a mi se nadamo kako će uskoro biti dostupne i u Hrvatskoj!

U nastavku otkrijte sve boje ovih viralnih sunčanih naočala!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Ray-Ban