Ana Svetina 23.10.2024. Fashion

Hrvatice isprobale novu Twinset kolekciju u bojama kave

Zagrebački Twinset za predstavljanje nove kolekcije jesen/zima 2024. godine pretvorio se u šarmantni talijanski café. Baš poput kave koja dolazi u raznim oblicima i okusima, nova kolekcija bogata je različitim materijalima, bojama i teksturama u nijansama poput lattea, karamele, pa sve do tamnosmeđeg ristretta s bakrenom pjenom. Modne ikone hrvatske scene, poput Nikoline Pišek, Anite Dujić Broadfoot, Korane Gvozdić, Lidije Lešić, Ive Šarić Petković i Vanje Halilović, pokazale su kako nositi najnovije kavene tonove s neodoljivom ženstvenošću i elegancijom.

Nova Twinset kolekcija donosi paletu boja koje evociraju tople jesenske prizore, savršene za svaku prigodu. Bilo da se radi o nježnim nijansama lattea ili tamnijim tonovima ristretta, svaki komad iz kolekcije odaje romantični duh s prepoznatljivim Twinset potpisom.

Iva Gradišer i Ana Nikačević

Predstavljanje kolekcije u Twinset caféu zasjale su poznate hrvatske manekenke, svaka s jedinstvenim stilom koji odražava njihovu osobnost, a istovremeno zrači sofisticiranom elegancijom: Nikolina Pišek oduševila je u satenskoj haljini u boji bakrene pjenice „ristretta“, a vuneni kaput nalik bundi dodatno je naglasio njezinu ženstvenost. Anita Dujić Broadfoot nosila je mekano odijelo od eko kože sa životinjskim uzorkom, stvarajući luksuzan dojam spreman za poslovni sastanak ili večernji izlazak.

Iva Šarić Petković i Nikolina Pišek

Korana Gvozdić zablistala je u satenskom odijelu ukrašenom perjem oko manžeta, savršenom za elegantne večernje prigode, ali i svakodnevne modne igre. Lidija Lešić osvježila je jesen u maksi kaputu s volanom i vunenoj minici s teddy efektom, nalik na šlag na espressu, donoseći dozu razigrane elegancije.

Lidija Lešić

Iva Šarić Petković pokazala je kako stilizirati crop bluzu otvorenih leđa u kombinaciji s dugom suknjom tigrastog uzorka, inspirirajući modne entuzijastice. Vanja Halilović upletenom kompletu u toploj latte boji, naglasila je ženstvenu figuru i zračila damskim šarmom.

Vanja Halilović

Nova Twinset kolekcija pruža bezbroj inspiracija za jesen, bilo da tražite savršenu kombinaciju za poslovne prigode, večernje izlaske ili svakodnevni styling. Prepustite se kavom inspiriranim tonovima i istražite kolekciju u web trgovini na www.karla.hr ili posjetite Twinset trgovine u Zagrebu i Splitu.

Kombinirajte stil i toplinu, baš kao što vaša omiljena šalica kave kombinira okuse i arome – od mekog lattea do snažnog ristretta.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR