Iva Marušić 23.10.2024. Fashion

MagMe Pick: H&M kratki kaput

Trenutačno smo najviše u potrazi za komadima za prijelazno razdoblje između jeseni i zime. Glavnu ulogu pritom vode jakne i kaputi kraćih krojeva i tanjih silueta, a jedan smo takav pronašli u novom asortimanu high street brenda H&M. Radi se o kraćem kaputu u kojem ćete izgledati iznimno chic svaki dan!

Radi se o kaputiću koji krasi kraći kroj i boxy silueta uz koju ćete svakoj kombinaciji dodati statement izgled. Kaputić krasi jedan gumb na ovratniku, što ovaj komad čini posebnijim kaputićem u high street ponudama.

H&M

kad se radi o odabiru kaputića, uvijek predlažemo da odaberete one izrađene od kvalitetnim materijala poput vune. H&M je servirao komad u sklopu svoje Premium kolekcije izrađen u tom materijalu i samim time se radi o svevremenskom komadu koji ćete odijevati godinama.

Kaputić je predstavljen u tri različite nijanse i sve se redom radi o prekrasnim nijansama; bež nijansi, crnoj, tamnijoj smeđoj i tamnijoj sivoj. Uz odabir bilo koje od navedenih boja nesumnjivo je da nećete pogriješiti, jer se sve redom radi o onima uz koje ćete stvoriti svakodnevne chic kombinacije i o onima koje će lijepo pasati uz svaku kombinaciju!

Švedski high street komad dostupan je za kupnju na službenoj stranici po cijeni od 159 eura. U nastavku teksta otrkijte još detalja ovog preslatkog komada za trenutačni period!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: H&M, Instagram (@mialuckie)