MagMe MagMe 21.10.2024. Fashion

Zara predstavila popularan komplet u it boji sezone – bordo!

U proljeće je high street marka Zara oduševila ljubiteljice minimalističke mode s pletenim kompletom bijele boje koji se sastojao od topa sa zlatnim gumbima te suknje čiji je donji dio izrađene od prozirne plisirane haljine, a koji je ubrzo postao ogroman hit. Brend je potom predstavio isti top u više boja – tamnoplavoj, smeđoj, pa i bordo, no ono što je oduševilo one koje nisu uspjele uhvatiti komplet prije nego se rasprodao je činjenica da se sad u bordo boji može kupiti i suknja!

Ovaj je komplet zaista fantastičan ulov jer osim što izgleda efektno kad se nosi zajedno, svaki od komada mogu se kombinirati i s drugima iz ormara, dajući vam tako mnoštvo opcija. No, ono što je najzanimljivije kod ovog kompleta je činjenica da se dizajnom odmiče od tipičnog izgleda high street komada te djeluje veoma luksuzno, kao da je riječ o dizajnerskom komadu.

S obzirom na to da su top i gornji, mini dio suknje visokog struka, izrađena od pletiva koje je rastezljivo, ovaj komplet prati liniju tijela, dok plisirana suknja koja leprša dok hodate daje modelu romantičan izgled. Statement detalj su i zlatni gumbi na topu V-izreza, koji pridonose luksuznom dojmu ovog kompleta.

Komplet u bordo boji fantastično će izgledati na čizme do koljena, pogotovo zbog donjeg, prozirnog dijela suknje koji ujedno prekriva, ali i otkriva čizme. S obzirom na popularnost bijelog modela tijekom ljeta, vjerujemo da će se i bordo pleteni komplet rasprodati, a uskoro će biti dostupan na Zara stranici po cijeni od 25,95 eura za top te 35,95 eura za midi suknju. Ulovite ga dok možete, jer ovu kupnju sigurno nećete požaliti!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Zara