Iva Marušić 19.10.2024. Beauty

Ova raskošna kupka s mirisom čokolade je sve što vam treba na kišni jesenski dan!

Istina je da tijekom hladnijeg perioda uživamo u dužim tuširanjama, cozy atmosferi i više brige posvećujemo hidraciji kože tijela i lica. Stoga, odabiremo proizvode koji su iznimno hranjivi, jer to je ono što je koži najpotrebnije tijekom hladnijeg perioda godine. A jedan je takav upravo predstavljen na tržištu!

Philip B.

Chocolate Milk Bubble Wash novi je proizvod obožavanog stilista za kosu Philipa B. Ako priželjkujete ugodno, nostalgično, čarobno iskustvo – ovaj je proizvod za njegu tijela savršen za sve mlade i one koji se tako osjećaju. Hidracijski, hranjiv i zaigran proizvod će vašu kožu učiniti mekanom, a sve to uz miris čokolade koja će vas podsjećati na djetinjstvo.

Ovaj raskošni nježni proizvod za čišćenje poboljšava raspoloženje, a sadrži mješavinu pšeničnih aminokiselina, keratina i ekstrakta zobi koji kožu čine satenasto mekom i hidriranom. A s druge strane, bogati čokoladni miris snažno podsjeća na užitke iz djetinjstva i raskoš hladnijeg perioda u godini.

Ovaj proizvod koristite pri tuširanju tako da ga nježno umasirajte na kožu cijelog tijela, a zatim temeljito isperite. Proizvod je dostupan u pakiranju od 340 mililitara po cijeni od 82 eura.

Za kupnju je dostupan na brojnim mjestima: u Zagrebu (Frizerski salon Glamour, Parfumerija Lana, Lana Niche Perfumery, Studio Te, Salon Teuta i Parfumerija Martimex), Zadru (Parfumerija Martimex), Splitu (Lana Niche Perfumery), Rijeci (Amber Niche) i u Rovinju (Park Concept Store).

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Philip B.