Iva Marušić 17.10.2024. Fashion

Popularne Ugg čizme ove sezone dostupne su i u mini verziji

Čizme brenda UGG jedan su od onih komada koji je obožavan veće desetljećima i nikad ne silazi s modnih lista trendseterica. nekima omražene, a drugima omiljen komad za zimski period, čizme brenda Ugg najviše su obožavane zbog udobnosti i jednostavnog izgleda. Prošle godine predstavljen je novi model koji je postao hit – UGG Tasman koji je od sad dostupan i u mini verziji!

@hoskelsa nosi model UGG Tasman

Ne samo radi njihovog izgleda i svevremenskog dizajna, nego i zbog toga što su idealne za niske temperature jer, kao i većina UGG modela, napravljene od ovčjeg ili janjećeg krzna pa iznimno dobro griju stopala. Ovaj model čizmica napravljen je s Tasman pletenicom na simetričnom gornjem obrubu. Ovaj model karakterziria Treadlite potplat za veću udobnost i UGGpure uložak. No, ono na što se treba posebno pripraziti je da ih ne nosite po kiši ili snijegu s obzirom na to da je brušena vanjska strana ovčje kože sklona izbljeđivanju.

@anitadujic

Ovaj model zato može poslužiti kao papuče ili kao cipele za vanjske uvjete. Radi se o iznimno udobnom modelu koji sad možete kupiti i svojim klincima i tako imati matching cipele sa svojim najmlađima. Osim toga, nedvojbeno je da se radi o modelu u kojem će najmlađi uživati zbog toga što se radi o najudobnijem modelu za zimu.

Ove preslatke čizmice dostupne su za kupnju na službenoj stranici američkog bredna po cijeni od 68 eura, a u nastavku teksta otkrijte još detalja.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Uggs, Instagram