Ana Svetina 17.10.2024. Fashion

Ovaj top od kašmira jedan je od najtraženijih na društvenim mrežama, a dostupan je i u Hrvatskoj!

Jedan od najtraženijih komada ove sezone ponovno je Intimissimi top od kašmira, koji je zahvaljujući društvenim mrežama postao pravi hit. No, ove godine, influencerice biraju onaj u obliku dolčevite, koji je idealan za hladnije jesenske i zimske dane.

@intimissimiofficial

Ovaj jednostavan, ali sofisticiran komad od kašmira oduševio je modnu zajednicu svojim nevjerojatnim osjećajem na koži i svestranošću. Mnoge djevojke na društvenim mrežama ističu kako ga kombiniraju u svakodnevnim casual outfitima, ali i za večernje izlaske. Kroj dolčevite dodaje eleganciju i praktičnost svakom stilu, čineći ga neizostavnim dijelom jesenske garderobe.

@alvasperle

i’m the face out for this turtleneck @Intimissimi

♬ genesis grimes – tchisa !

@dalila.kaci

Dolčevita iz Intimissimija spaja ono najbolje od odjeće što tražimo zimi – kvalitetan, topao materijal i jednostavan, minimalistički dizajn koji pristaje svima. Dolčevita pruža dodatnu toplinu i sofisticiranost, a idealna je u kombinaciji s trapericama, suknjama ili ispod sakoa za chic poslovni look. Upravo zbog svoje jednostavnosti, ovaj top omogućava kreiranje bezbroj modnih kombinacija.

@hhoodo

Popularnost ovog topa dodatno je porasla zahvaljujući TikTok trendovima, na kojem su brojne trendseterice pokazale kako ga nositi i stilizirati za različite prilike. Mnoge influencerice ističu njegovu ugodnost, ali i kvalitetu, koja opravdava investiciju. Dolčevita verzija, s visokim ovratnikom, sada pruža još više opcija za slojevito oblačenje tijekom hladnijih dana.

@perolikegaby

calm fit for a lovely rainy day ☁️☺️ Turtleneck: @Intimissimi (Modal Cashmere Ultralight High-Neck in velvet green.) Trousers: @madewell (rosedale high rise straight pant) #officeoutfits #monochromeoutfit #springoutfitideas have a great tuesday y’all! 🙂 🤍

♬ What You Need (feat. Charlotte Day Wilson) – KAYTRANADA

Za sve obožavateljice jednostavnih i elegantnih komada, dobra vijest je da je ovaj komad odjeće dostupan i u Hrvatskoj. Možete ga pronaći na službenoj stranici Intimissimija po cijeni od 40,50 eura.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram