Ana Svetina 16.10.2024. Fashion

Mini Zara haljina koja je osvojila društvene mreže!

Postoji haljina koja posljednjih tjedana neprestano izlazi na našem feedu, bilo da scrollamo Instagramom, pregledavamo TikTok ili Pinterest. Ova savršena kombinacija jednostavnosti i stila nosi Zarin potpis i dostupna je u tri boje – crvenoj, bijeloj i crnoj, a mi smo se doslovno zaljubili u nju na prvi pogled!

@rahafadnaan

Speechless!! This dress is Chefs kiss😍💌 #fashion #dress #whitedress #zara #flowerdress #ballondress #elegant #style #vogue #summerdress #formaldress #vacationdres #oldmoneyaesthetic #asthetic #lyxury #fancy #outfit #ootd #inspo #fyp #foryou #fördig #arabtiktok

♬ Call Out My Name – The Weeknd

Ono što ovu haljinu čini posebnom jest njezin kroj i efektan detalj na dnu. Naizgled jednostavna, ova haljina s minimalističkim gornjim dijelom ima bogato nabrani, voluminozni detalj pri rubu, što joj daje elegantan i dramatičan završetak. Upravo taj kontrast između klasičnog i inovativnog dizajna čini je toliko privlačnom.

@yasmindevonport_

The dreamiest zara dress

♬ I Wanna Be Loved By You – Marilyn Monroe

Bez obzira na to odlučite li se za crvenu verziju koja odiše odvažnim i zavodljivim šarmom, bijelu koja zrači svježinom ili crnu koja ostavlja dojam sofisticiranosti, svaka od ovih opcija može transformirati vaš izgled.

Osim što osvaja društvene mreže, ova haljina je idealna za različite prigode – od večernjih izlazaka do svečanih događanja. Riječ je o statement modelu koji ne treba previše dodataka – nekoliko jednostavnih komada nakita i cipele s visokom petom dovoljni su da zablistate.

@spookypeachy

No way Zara 🤩♥️ #zara #zaradress #zaratryon #zaranewin #zarahaul

♬ original sound – EX7STENCE™

Zato, ako ste u potrazi za savršenom haljinom koja će vas istaknuti iz mase i učiniti da se osjećate samopouzdano i moderno, ova haljina je definitivan izbor ove sezone. Dostupna je na Zara web stranici, a njezina cijena iznosi 39,95 eura.

@kar_sierra

7 días de outfits de otoño 🍂✨ Vestido de zara ref 8453777 #fallautumn #kar_sierra #ootd #CapCut

♬ Duro de Verdad pt.2_Speed Up – Bad Gyal Fans

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Zara, TikTok