Iva Marušić 09.10.2024. Fashion

Stižu nove Wales Bonner x adidas Originals tenisice s kroko uzorkom. Želimo ih!

Da sneaker kultura ne prestaje jenjavati, poznata je činjenica već sezonama, jer su se nekadašnje tenisice rezervirane za sportske prilike, ustalile u modnim odabirima brojnim trendseterica. U tome dakako prednjači brend adidas Originals koji je najbolje prepoznao izostanak poželjnih modela tenisica koji bi se ustalili u svakodnevno odijevanje. Ovih smo dana pisali o modelu adidas SL72 kao trenutačno najpoželjnijem modelu. No, ovih se dana tome pridružuje nova kolaboracija njemačkog brenda i britanske dizajnerice Wales Bonner, koja donosi fantastične nove izrade kultnih modela!

Wales Bonner već je prepoznatljiva ličnost u osmišljavanju tenisica jer je s njemačkim divom predstavila već dvije suradnje, prošle i ove godine. Radilo se tad o klasičnom modelu Samba koji je dizajnerica osmislila u novim bojama, materijalima i izradama i nesumnjivo je da se radilo o najvećem hypeu kad se radi o ovom modelu cipela. Kolaboracije su to kojima nije dugo trebalo da se rasprodaju, stoga ne čudi da adidas Originals nastavlja suradnju s britanskom dizajnericom zaljubljenom u streetwear. No, ovom su suradnjom, osim klasičnih Sambica, predstavljena i dva druga.

Naime, suradnjom je iznjedreno sveukupno tri varijacije kultnih modela – Samba, Superstar i Samba Millennium. Svaki od model krasi nešto posebniji uzorak koji nismo navikli viđati na tenisicama – kroko uzorak. Sambice su osmišljene u dubokoj tamnoplavoj boji s naglascima bež i smeđih nijansi, kao i model u smeđoj konjak nijansi. Model Superstar krasi prepoznatljivi šljokičasti vrh s gumenom strukturom, ali i baza tenisice u bijeloj kroko izradi. Prepoznatljive tri crte osmišljene su u tamnoplavoj kroko izradi, kao i zlatni natpis Wales Bonner i zlatni adidas logotip na jeziku i peti.

Samba Millenniums krasi dvobojan dizajn, s prednjom polovicom od metalik izrade i stražnjom od kroko, dok drugi par dijeli žute i tamnoplave nijanse. Prošiveni detalji protežu se duž ruba pete i podstave jezika, dok zlatni adidas i Wales Bonner logotipi tenisici daju luksuzniji izgled.

Kolekcija Wales Bonner x adidas Originals jesen/zima 2024. godine bit će dostupna za kupnju u nadolazećim tjednima na službenoj stranici Wales Bonner, Adidas Confirmed i u odabranim trgovinama. Tenisice će navodno pratiti i linija odjevnih komada, a definitivno se radi o još jednoj kolekciji koja će polučiti značajne uspjehe!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: adidas Originals