MagMe MagMe 08.10.2024. Fashion

U ove se high street kapute zaista isplati uložiti

Uskoro stiže hladnije razdoblje pa će jedan od esencijalnih komada iz ormara biti kaput. Kvalitetan kaput, koji je topao, uklapa se u stil te ostatak garderobe koju imamo, ponekad je zahtjevno pronaći onaj pravi. Iako je prije vrijedilo pravilo da se takav najčešće može pronaći samo u kolekcijama luksuznih modnih kuća, high street brendovi ove sezone odlučili pokazati suprotno.

U ponudi brendova kao što su H&M, Arket, & Other Stories, Massimo Dutti, Zara i Mango pronašli smo kapute u koje se zaista isplati uložiti. Naime, preporučujemo da, prilikom kupnje kaputa, obavezno pogledate sastav kaput. Idealno bi bilo da odaberete model koji je napravljen od 100-postotne vune, kakve smo pronšli u kolekciji švedske marke Arket, a svakako preporučujemo da ne uzimate u obzir one koji imaju manje od 70-75 posto vune u svojem sastavu.

Dali smo si truda i među stotinu modela pronašli upravo takve, kvalitetnije kapute, s minimalno 70 posto vune u sastavu, koja osigurava dugovječnost komada, ali i to da će vam u kaputu definitivno biti toplo. Iako je riječ o onima koji imaju nešto višu high street cijenu – raspon se kreće od 150 pa sve do 350 eura, riječ je o modelima u koje se isplati uložiti. U nastavku otkrijte najbolje high street kapute sezone!

Zara

Mango

Mango

Mango

Mango

H&M

& Other Stories

& Other Stories

& Other Stories

& Other Stories

& Other Stories

Arket

Arket

Arket

Arket

Arket

Massimo Dutti

Massimo Dutti

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Zara, Arket, Massimo Dutti, H&M, Mango, & Other Stories