Iva Marušić 08.10.2024. Fashion

Pronašli smo torbicu koja nevjerojatno nalikuje popularnom Bottega Veneta Andiamo clutchu

Da su dizajnerske torbe najbolja investicija u modnom kontekstu, ovo je za što se uvijek zalažemo. No, unatoč tome, nerijetko se radi o iznimno visokom cjenovnom rangu, pa stoga pronalazimo modele koji nalikuju na one dizajnerske, a da se pritom radi o kvalitetnim izradama.

Posljednjih mjeseci kao jedan od najvećih it modela kad se radi o dizajnerskom modelu je Andiamo clutch talijanske kuće Bottega Veneta. Clutch model nešto duguljastog pravokutnog oblika, omiljena je torba brojnih influencerica za nešto svečanije prilike. Ovih smo dana zamijetili jedan novi model londonskog brenda DeMellier koji neodoljivo podsjeća na dizajnersku siluetu.

@jastookes

Ova je novu torbu za londonski brend DeMellier osmislila poduzetnica, influencerica i jedna od ikona stila, Jasmine Tookes. Tookes je obožavana zbog svevremenskog i uvijek besprijekornog izgleda i zbog toga što uvijek odabire najljepše dizajnerske komade. Ne čudi stoga, što ju je londonski brend pozvao da osmisli verziju svog prepoznatljivog clutcha koji odiše profinjenošću i elegancijom.

Vancouver Clutch izrađen je od kože s krokodilskim efektom, s prepoznatljivim pozlaćenim detaljem s pomoću kojeg se torbica zatvara. Clutch se može nositi na tri načina – uz gornju ručku, preko ramena uz zlatni lanac ili pod rukom. Unutrašnji dio torbe obložen je pamukom i ima dovoljno prostora za sve što će vam trebati za svečanije prigode.

Ova je torbica dijelom standardne kolekcije londonskog brenda i predstavljena je u crnoj boji uz glatku kožu i onu uz krokodilski efekt, kao i u bež i off-white nijansama. Tookes je osmislila torbicu u smeđoj boji mahagonije uz croco efekt i stvorila najljepšu verziju Vancouver clutcha. Dovoljno je jednostavna, a istovremeno i statement, da je možete kombinirati i uz jednostavnije odjevne kombinacije kao što je influencerica odjenula, no i za svečanije prigode.

Torbica je dostupna za kupnju na službenoj stranici londonskog brenda po cijeni od 510 eura, a više detalja o izgledu torbice otkrijte na fotografijama ispod teksta.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Demellier