Dina Dončević 08.10.2024. Fashion

MagMe Pick: Zara vuneno odijelo

S obzirom na promjenjive vremenske prilike, ovih dana zaista nam je teško odjenuti se ujutro. Poslovni outfiti tijekom ovog razdoblja mogu biti zahtjevi, a ako tražite neko jednostavno rješenje, odlična odluka mogu – odijela. Uz takve ćete komade uvijek biti odjeveni prikladno, a s promjenom modnih dodataka, možete ih isfurati i na piće poslije posla ili večeru s prijateljicama. Kvalitetno odijelo definitivno je top pick za ormar, u svakoj sezoni, a pogotovo jesenskoj, no to ne znači da morate potrošiti čitav mjesečni budžet na to.

Rita Rumora Jurki

Na Riti Rumori Jurki zamijetili smo fantastično odijelo u it boji sezone, izrađen od mješavine vune, koji se doima iznimno luksuzno, a nosi high street potpis. Odijelo koje nalikuje modelima koje kreiraju high-end modne kuće pronašla je u Zara trgovini, a odlična vijest je da je odijelo još uvijek dostupno.

Model je izrađen u raskošnoj čokoladnoj nijansi, a elegantnom dojmu doprinosi i nešto duži kroj sakoa. Model prati liniju tijela te je ukrašen gumbima, dok su detalji koji se posebno ističu džepovi na prsima i džepovi s preklopom s gumbima. Teksturirana tkanina i ovakvi detalji ostavljaju poseban dojam na sakou, a hlače su isto tako ukrašene zanimljivim detaljem – vrpcom od smeđe boje koja se nalazi duž nogavica.

Hlače su casual, pomalo šireg kroja s ispeglanim pregibom na prednjoj strani, a isto su izrađene od mješavine vune.

Cijena sakoa iznosi 89,95 eura, a dostupan je za kupnju u veličinama od XS do XL, a cijena hlača iznosi 49,95 te su dostupne također u veličinama od XS do XL. Odijelo je dostupno za kupnju putem službene Zara stranice, a riječ je o zaista chic komadu koji ćete nositi vječno.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Zara, Instagram