Iva Marušić 07.10.2024. Fashion

H&M ponovno lansira kolekciju s omiljenim brendom influencerica!

Nakon što je prije godinu dana predstavljena prva capsule kolekcija švedskog high street brenda H&M i skandinavske marke Rotate Birger Christensen, upravo je najvaljena nova suradnja koja stiže vrlo skoro! Druga capsule kolekcija uključuje prepoznatljive siluete skandinavskog brenda i nesumnjivo je da se radi o onoj koja će se brzo rasprodati!

Na čelu danskog brenda stoje kreativne direktorice Jeanette Madsen i Thora Valdimars, čiji dizajn ima dva glavna cilja – predstaviti glamur i senzualnost. Žene diljem svijeta uživaju u modelima brenda upravo zbog njihovog modernog pristupa i neobičnih te upečatljivih outfita za partyje i događanja. Veliki puf rukavi, bogatstvo čipke i kratke haljine dio su DNA brenda koji će u suradnji s high street brendom zadržati takve detalje.

Nakon što su prvom kolekcijom predstavili standardne siluete svog brenda, druga kolekcija slavi glamur i ekstravaganciju inspiriranu siluetama osamdesetih godina. Ugledajući se na muze poput Blondie, Michelle Pfeiffer i princeze Diane, stvorili su kolekciju koju čine komadi karakterističi za to uzbudljivo vrijeme mode.

Kolekcijom Rotate x H&M partywear dominiraju komadi uz izražena ramena, puf rukave, živopisne printeve, metalne detalje i blještavi glamur za sezonu zabava. Od mini i midi haljina, pa do sakoa i hlača, kolekcija uključuje paletu boja od crne i crvene, kao i ružičaste, bijele i srebrne – ukratko sve ono što je definiralo osamdesete!

Kolekcija Rotat x H&M partywear edition bit će dostupna na službenoj stranici high street brenda, kao i u odabranim dućanima od četvrtka, 10. listopada. Jedva čekamo saznati koji nas sve komadi očekuju!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: H&M