MagMe MagMe 07.10.2024. Editors Pick

20 najljepših kožnatih jakni koje trenutačno možete kupiti

Nema tog komada koji toliko dobro izgleda u toliko različitih verzija i stilova poput kožnate jakne! Komad je to koji baš nikad neće ostarjeti i izaći iz mode, neovisno o tome preferirate li više jaknu u motociklističkom stilu ili, pak, cropped verziju s kragnom koja izgleda iznimno elegantno. Kožnata jakna je must have u baš svakom ormaru i tijekom jeseni postaje komad koji je u prvom planu svakog outfita. Pa kad je već tako, onda se u taj model zaista isplati uložiti.

Hannah Schonberg nosi The Mannei jaknu

S obzirom na to da su svi modeli, neovisno o tome nose li potpis high street brenda, onog srednje kategorije ili luksuzne modne kuće, izrađeni od prave kože, jasno je da je riječ o svevremenskim komadima. Glatka koža ili, pak, ona s teksturom, iznimno je izdržljiv materijal koji, po našem mišljenju, postaje još ljepši s nošenjem. Kvalitetan “kožnjak” koji izgleda kao nov možete pronaći i u maminom ili, pak, bakinom ormaru, a ako tražite neki novi, onda će vas zanimati modeli koje smo izdvojili.

Lorena Rae nosi Meotine jaknu

Vječni motociklistički model dobio je svoju nešto sofisticiraniju verziju ove sezone. S produženom siluetom i detaljima nadahnutima 80-im godinama prošlog stoljeća jakne brendova kao što su H&M, Saint Laurent, Magda Butrym, Sandro, Ducie i Nour Hammour preuzimaju top liste najpoželjnijih. Slijede ih kožnate bomberice koje su isfurale influencerice poput Lorene Rae i Erine Palkovicove, a takav model možete pronaći i u novoj kolekciji dizajernice Victorije Beckham.

Erina Palkovicova nosi Ivana Mentlova jaknu

Klasičarkama će se, pak, svidjeti modeli s kragnom i gumbima, umjesto patentnog zatvarača, koje djeluje malo manje “frajerski”, a više profinjeno. Takve su komade predstavili Ba&sh, Joseph, Massimo Dutti i Nili Lotan, a ovakvi su modeli prikladni i za nošenje zimi, kao jedan od slojeva ispod deblje jakne.

U nastavku izdvajamo više od 20 najljepših kožnatih jakni iz aktualnih kolekcija dizajnerskih i high street brendova.

Ba&sh

Saint Laurent

Nili Lotan (MyTheresa)

Magda Butym (MyTheresa)

Blaze Milano (MyTheresa)

Nour Hammour (MyTheresa)

Nour Hammour (MyTheresa)

Zara

H&M

H&M

Joseph (MyTheresa)

Khaite (MyTheresa)

Victoria Beckham (MyTheresa)

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Arket

Sandro

Sandro

Sandro

Iro

Anine Bing

Ducie

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: MyTheresa, Zara, Sandro, Ba&sh, Iro, H&M, Arket, Massimo Dutti