Ana Svetina 05.10.2024. Beauty

Želite izgled netom poljubljenih usana? S ovim ružem koji obožavaju Francuskinje to možete postići!

Ovih dana ne možemo pobjeći od novog beauty proizvoda na TikToku, a riječ je o onom s potpisom inovativnog francuskog brenda Violette Fr, koji je beauty entuzijaste osvojio s Bisou Jelly. Ako ste ljubiteljica french girl makeupa, ovo je savršeno pojačanje vašoj kolekciji ruževa. Zamislite spoj balzama i ruža koji usnama pruža decentnu boju, prirodni sjaj, te onaj just kissed efekt koji je srž francuskog chica. To je upravo ono što ovaj proizvod pruža.

@violette_fr

Bisou Jelly je balzam spojen s ružem s pigmentiranom jezgrom i želatinastim vanjskim slojem, koji donosi poljubac boje i dodir prirodnog sjaja. Kreiran je u četiri nijanse, od kojih je svaka namijenjena naglašavanju prirodne ljepote usana. Ovaj inovativni balzam obogaćen je antioksidansima i vitaminom E, što znači da, osim što usnama pruža predivnu boju, također ih hrani i održava hidratiziranima. S dva sloja – pigmentiranom jezgrom koja stvara blurani efekt boje i želatinastim vanjskim slojem koji usnama pruža vlagu, Bisou Jelly stvara efekt sočnih, hidratiziranih usana.

@daralevitan

Even with my lip blushing, Bisou Jelly is so versatile and buildable I loveeee @VIOLETTE FR #violettefrpartner

♬ original sound – Dara Levitan

@violette_fr

Violette, osnivačica brenda, opisala je svoju inspiraciju iza ovog proizvoda: “Uvijek sam zamišljala Bisou liniju kao kolekciju koja uključuje rumenilo i dva ruža, jedan mat i jedan sjajni. Bisou Jelly zamislila sam kao desert; nešto što je lijepo za vidjeti i ugodno za koristiti. On pruža dodir boje i dozu hidratacije bez osjećaja ljepljivosti. Rezultat su pune i hidratizirane usne – pravi dream pout“.

@violette_fr

@thecierrataylor

Meet the latest launch from @violette_fr, the Bisou Jelly 💄 A rich balm-meets-lipstick that delivers a sheer kiss of color with touch of natural shine. Bisou Jelly has 2 layers, a pigmented core that allows for blurred color within the natural lip, and an outer jelly layer infused with Vitamin E! This unique formula builds on Bisou Balm’s signature French “bouche mordue” (just-bitten lips) look with a luminous sheen! Shades in order: Aïssa: A berry shade inspired by Violette’s longtime muse, French actress Aïssa Maïga Bonbon à la Rose: A soft nude pink inspired by traditional French rose pastilles Pomme d’Amour: A candy apple red reminiscent of candied apples Bonbon Caramel: A rich caramel brown that gives lips a touch of natural warmth These definitely smell like candy, in the best way! Do you have your eye on any of these shades? . #bisoujelly #jellybalm #violettefrbisoujelly #frenchbeauty #lipjelly #violettefr

♬ Eyes Without A Face – Sinnerella

Za najbolje rezultate, prije prve upotrebe, potrebno je “pripremiti” ruž tako da ga kratko pritisnete na papirnati ručnik ili na ruku kako bi se pigment oslobodio. Vanjski sloj prvo hidrira usne i stvara glatku bazu koja omogućuje boji da zasja u svom punom intenzitetu. Za postizanje just kissed efekta s prirodnim sjajem, dovoljno je nanijeti Bisou Jelly ravno na golo usne, pazeći da želeasti sloj ide tek malo iznad prirodne linije usana. Dodajte više slojeva za intenzivniji efekt. Et voilà – francuski chic look je gotov!

@madisonlhandleyy

@VIOLETTE FR Bisou Jelly sheer lip shines ✨ #makeup #beautytok #lipcombo #violettefr

♬ competition by azealia banks – audios˚✧₊⁎⁺˳✧༚

Bisou Jelly je dostupan na službenoj web stranici brenda Violette Fr, a cijena iznosi 34 eura. Ako tražite način kako usnama dodati onaj prepoznatljivi francuski je ne sais quoi, ovo je proizvod koji jednostavno morate imati.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, TikTok, Violette_Fr