Ana Svetina 03.10.2024. Culture & Design

Nika Turković predstavila novi singl “Tvoja”

Glazbenica Nika Turković započela je listopad predstavljanjem svog novog singla i videospota pod nazivom “Tvoja”. Novi singl dolazi uoči velikog koncerta koji će održati u zagrebačkoj Tvornici kulture, u subotu, 26. listopada.

Tvoja” je treća pjesma koju pjevačica izbacuje nakon objave albuma “11”. “Ova pjesma je jedna baš jako ljubavna, i za razliku od svih mojih, ova je sretna. Drugo sve bih ostavila slušateljima da interpretiraju kako oni žele”, podijelila je Nika svoje dojmove o pjesmi.

Pjesma “Tvoja” rezultat je suradnje s Ivanom Pešutom, dugogodišnjim Nikim suradnikom, dok videospot potpisuje provjerena ekipa – Benjamin Strike, Mateo Jurčič i Luka Vidović. “Ekipa s kojom toliko volim raditi da na većini snimanja nisam ni morala biti, jer im potpuno vjerujem. U glavnim ulogama imali smo Mariju Vuglač i Martina Leškovića kojima i ovim putem najveće hvala jer su ostvarili moju viziju u cijelosti,” izjavila je Turković.

“Tvoja” nastavlja uspješan niz singlova poput “Ima smisla” i dueta s Nelom “Mogu i sama”, koji su mjesecima bili među najemitiranijim pjesmama u domaćem eteru, a na platformama YouTube i Spotify pregledani su i poslušani više od milijun puta.”

Sve tri pjesme, kao i pjesme s albuma “11!, Nika će izvesti uživo sa svojim bendom na koncertu u Tvornici kulture 26. listopada. Bit će to njen najveći samostalan nastup u Zagrebu do sada. Tijekom proteklih mjeseci Nika je imala zapažene nastupe u Osijeku, Rijeci, Beogradu, kao i na festivalima poput EXIT-a i Kula Kula, a za zagrebački koncert priprema posebnu glazbenu poslasticu.

Na pozornici će je pratiti njen bend u sastavu Bruna Matić, Mia Marenić, Ivan Pešut, Damjan Brnić i Matko Bassara, dok će na basu kao zamjena Zvonimiru Jaguniću nastupiti Martin Petračić. Kao gosti, Niki će se na pozornici pridružiti b, pocket palma te gosti iznenađenja.

Ulaznice za koncert u Tvornici kulture već su u prodaji po cijeni od 15 eura, dok će na dan koncerta, ukoliko ih ostane, koštati 18 eura. Ulaznice možete nabaviti u Aquarius Music Shopu u Gundulićevoj, online na Entrio.hr te na svim fizičkim prodajnim mjestima Entrio mreže.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR