Iva Marušić 01.10.2024. Fashion

Želimo ovaj high street kaput koji neodoljivo nalikuje na popularan Toteme model

Početak listopada ujedno označava i onaj dio u godini kad već konstantno razmišljamo u slojevitom odijevanju i tragamo za komadima idealnima za prijelazno razdoblje između jeseni i zime. Najboje je u tom slučaju započeti s laganijim jaknama i kaputima, a jedan od takvih najpopularnijih modela posljednjih godina među trendsetericama bio je kratki kaputić švedskog brenda Toteme. No, ove smo godine, gotovo identičan model zamijetili smo na webshopu švedskog high street brenda COS.

@livjudd

new in @COS… found so many gems—wait ‘til you see the last one 🔥 #cos #tryonhaul #fallfashion sstyleo#outfitinspiration #fallstyle

♬ original sound – Liv Judd

Doista, kratki kaput s potpisom brenda Toteme, bio je jedan od najpopularnijih komada brenda kroz nekoliko sezona. Kaput uz kontrastne rubove iznimno je praktičan jer je osmišljen uz šal s resicama koji se prebaci preko vrata i time se stvara iznimno statement izgled kad je kaput u potpunosti zatvoren.

COS

COS je svoju verziju dizajnerskog komada predstavio u četiri različite nijanse; klasičnoj crnoj, tamnoplavoj, bež i pinstripe sivoj uz bijele crte. Sve se redom radi o iznimno elegantnim opcijama uz koje ćete i najjednostavniju kombinaciju učiniti posebnijom. High street kaput izrađen je od vune i krasi ga predimenzionirani kroj te dugački raglan rukavi.

Tijekom prijelaznog razdoblja ovaj preslatki kaput možete kombinirati uz običan T-shirt i traperice, dok će vam u ono nešto hladnijem periodu biti dovoljno staviti deblju vestu ispod njega. Brend je također predstavio i suknju u jednakoj izradi, čime možete stvoriti chic i elegantniji look u kojem ćete se tijekom cijelog dana osjećati udobno.

Kaputi su dostupni za kupnju na službenoj stranici švedskog high street brenda po cijeni od 225 eura, što ga čini iznimno pristupačnim komadom s obzirom na to da ćete za dizajnersku verziju morati izdvojiti 880 eura. U nastavku otkrijte detalje svih različitih izrada.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: COS, TikTok