Ana Svetina 01.10.2024. Beauty

Glossier predstavio nove mirise i svi su već poludjeli za njima!

Glossier je ponovno iznenadio svoje obožavatelje, ali ovog puta s dvije nove mirisne kreacije. Kultni miris Glossier You postao je toliko popularan da ga mnogi prepoznaju i prije nego što ga sami probaju. Obožavan među generacijom Z i milenijalcima, ovaj miris osvojio je srca svojim jednostavnim, ali efektnim notama ružičastog papra, irisa i ambroxa. Ove jeseni, Glossier You obitelj se širi s dva nova mirisa – Glossier You Doux i Glossier You Rêve.

@glossier

Ovo je  originalan miris osmišljen  kako bi se kombinirao s pH kože i feromonima, stvarajući personalizirani miris koji je “mekan, topao i poznat”. Upravo zbog te sposobnosti prilagodbe, miris se razlikuje na svakom pojedincu, pružajući osjećaj jedinstvenosti. Ovo je jedna od glavnih tajni njegove popularnosti od lansiranja 2017. godine, a sada Glossier predstavlja novu kolekciju pod nazivom “Impressions of You”, koja uključuje mirisne nadogradnje za kožu, počevši s You Doux i You Rêve.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Glossier (@glossier)

@kimebrahimi

Ive been wearing them every single day since I got them but I actually cant pick which I love more – @Glossier You Doux or Rêve… they come out october 3rd so lmk what you think once you smell them <3 #glossierpartner #fragrance

♬ original sound – Kim

I miris Doux i Rêve zadržavaju osnovne note ambroxa i ambrette, po čemu je Glossier You poznat, ali dodaju nove, svježe gornje note. Oba mirisa također su dizajnirana kako bi se prilagodila koži onoga tko ih nosi, stvarajući jedinstven miris koji ostaje blizak koži.

@glossier

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Glossier (@glossier)

Glossier You Doux (u prijevodu s francuskog mekan) dolazi kao drvenasti miris koji utjelovljuje ravnotežu. Otvara se nježnim, puderastim ljubičicom, nakon čega slijede topli palo santo, tamjan i smirna, sve uz osnovu Glossier You ambrette. You Doux je savršena kombinacija nježnosti i snage, dolazeći u elegantnoj bijeloj bočici koja odražava mekoću i smirenost mirisa.

@glossier

Glossier You Rêve (u prijevodu s francuskog san) sofisticirani je gurmanski miris. Gornje note čine vanilija i maslac od badema, dok je srce mirisa sastavljeno od šljive, tostiranog badema, puderastog irisa i kremastog bijelog sandalovine. Kao i kod Doux, bazne note ambroxa i ambrette čine osnovu mirisa, koji je skrivenoj u ljubičastoj bočici prepoznatljivog oblika.

@glossier

Za sve ljubitelje Glossier You mirisa i one koji žele isprobati nešto novo, lansiranje You Doux i You Rêve  je za 3. listopada na web stranici. Ako ste nestrpljivi isprobati ove mirise, spremite se za još malo čekanja, jer će nova kolekcija zasigurno biti pravi hit ove jeseni. Glossier ponovno potvrđuje da mirisi nisu samo dodaci, već osobni izrazi onoga što jesmo. S dva nova dodatka u svojoj mirisnoj obitelji, pružaju nam priliku da kreiramo vlastiti, jedinstveni trag – mekan, topao i istinski naš.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: TikTok, Instagram