Otvoren je Maria Man, najvažnija modna destinacija za muškarce u Hrvatskoj

Sinoć je u samom centru grada održana ekskluzivna cocktail promocija nove zagrebačke, must have shopping adrese za sve muškarce besprijekornog stila – dizajnerske multibrend trgovine Maria Man u Dežmanovoj 1.

Brojni uzvanici i prijatelji, koji su došli nazdraviti s nama našem prvom muškom dućanu, jako dobro znaju što donose prestižni koncepti Maria storea zahvaljujući našim ženskim trgovinama u Dubrovniku i Zagrebu koje već više od 17 godina donose najvažnija imena svjetske modne scene u naše krajeve.

A sada je red i na muškarcima da otkriju sve čari luksuzne mode, najboljeg dizajna i najfinije kvalitete izrade i tkanina u kolekcijama modnih brendova u ponudi Maria Mana – Gucci, Balenciaga, Saint Laurent, Bottega Veneta, Loewe, Moncler, Burberry i Finamore 1925., a uskoro će im se pridružiti jedan od najvažnijih talijanskih brendova koji posebno cijene uglađeni znalci – Brunello Cuccinelli.

Minimalistički luksuzan interijer satkan od miksa drva, kamena, stakla i metala zrači pritajenim luksuzom koji savršeno odgovara izloženim
dizajnerskim kreacijama u kojima su posjetitelj uživali otkrivajući nove it komade i trendove najutjecajnijih svjetskih, modnih kuća u istančano rafiniranoj ponudi novog muškog concept storea.

Brojni uzvanici prenijeli su zabavu i cocktail party i na dobar dio ulice poželjevši dobrodošlicu Maria Manu na najbolji mogući način – stylish kreacijama i odličnim raspoloženjem!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Matej Dokić

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0