Zara top koji je postao viralan na TikToku

Već smo pisali o tome kako se samt nameće kao jedan od omiljenih materijala za jesen, a osim što možete odabrati jakne ili hlače izrađene od tog toplog i mekanog materijala, nije samo rezerviran za casual trenutke. A u prilog tome govori Zara top koji je postao viralan na TikToku, a izrađen je upravo od te tkanine! Model je oduševio ne samo teksturom, već i krojem koji brojne korisnice ove društvene mreže hvale.

Samt je prepoznatljiv po svojoj bogatoj i mekanoj teksturi, postaje sve popularniji u svijetu mode, a Zara ovaj trend vješto implementira u svoj novi top. Ova tkanina dodaje notu sofisticiranosti i retro stila svakom looku, dok istovremeno nudi udobnost koja je idealna za svakodnevno nošenje.

@madalenatbento

latest fall acquisitions 🍂🤎 #haul #zarahaul #fall

♬ son original – Oldschool’vibes by maï 🎧

Ističe se svojim minimalističkim, ali efektnim dizajnom. Bez rukava i jednostavnim, ravnim krojem, ovaj top savršeno naglašava siluetu, zadržavajući pritom udobnost. Duboki V izrez daje ženstveniju notu, dok je tkanina zaslužna za upečatljiv izgled looka koji može biti upotpunjen i samo trapericama.

@sabrinewaitkus

ONE OF THOSE DAYS #grwm #ootd #zara #outfitofthenight

♬ original sound – Sabrine Khalfallah

Jedna od najboljih karakteristika ovog topa je njegova svestranost. Možete ga kombinirati s elegantnim hlačama ili suknjama za formalne prilike, a u opuštenijim izdanjima odlično pristaje uz traperice.

@mercedesbhens

this shirt is the zara find of the century #zarafinds #fallfashion #fashionfinds

♬ original sound – Be On Your Feelings

Za hladnije jesenske dane, ovaj top možete nositi ispod sakoa ili kaputa kako biste dodali slojevitost i teksturu svom outfitu. Njegova tamnoplava boja  omogućuje igru s različitim modnim dodacima poput statement ogrlica, šalova ili šešira. Kombinirajte ga s gležnjačama ili elegantnim tenisicama za dnevni look, a navečer ga podignite cipelama s visokom petom.

@sabrinewaitkus

it’s saturday and we’re going out for two drinks but same #fyp #london #outfitofthenight #zara #ootd

♬ LETS GO – Jaden Bojsen

Zara uvijek pogađa ravno u sredinu s trendovima, a ovaj top je savršen primjer kako spojiti jednostavnost s elegancijom. Njegova cijena je 25,95 eura, a zahvaljujući materijalu koji nikad ne izlazi iz mode i atraktivnom dizajnu, ovo će postati ključan komad u ormaru tijekom cijele jeseni i zime. Dostupan je za kupnju na Zara stranici i u trgovinama, u veličinama XS do XXL.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Zara, TikTok

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0