Jakna od samta koju želimo ove jeseni

Jesen mnogi smatraju savršenim razdobljem za obavljanje sezonskog shoppinga, a brendovi spremno dočekuju taj, u modnom svijetu, najvažniji period godine. Kao jedan od ključnih komada za ovu jesen nametnula se jakna od samta. Ako tražite savršeni spoj udobnosti, stila i svevremenske elegancije, onda je to upravo ova jakna brenda Citizens of Humanity.

Prije svega, samt jakne su klasik koji nikad ne izlazi iz mode. Svojim teksturiranim materijalom i bogatom strukturom, samt uvijek donosi onu dozu retro šarma, a istovremeno izgleda moderno i sofisticirano. “Pia” jakna donosi upravo to – kombinaciju klasike i suvremenog dizajna koja je idealna za svakodnevno nošenje ove jeseni.

@emmaroselegerr

The martinis hate to see me coming 🍸 #emmainparis

♬ original sound – Emma Rose

Ono što ovu jaknu izdvaja je crop dizajn. Skraćena silueta omogućuje jednostavno kombiniranje s raznim komadima, poput visokog struka traperica, hlača ili suknji. To je jakna koja će podići svaki outfit na novu razinu. S neutralnom bež bojom, savršeno se uklapa u paletu jesenskih tonova i može se nositi s praktično bilo čim – od casual outfita do nešto elegantnijih kombinacija.

Brend Citizens of Humanity poznat je po vrhunskoj kvaliteti materijala, a samt od 100-postotnog pamuka iz kojeg je izrađena ova jakna nije iznimka. Mekana na dodir, a opet dovoljno čvrsta i topla da vas zaštiti od hladnijih jesenskih dana, jakna pruža udobnost koja je ključna za ovu sezonu. Ovaj komad možete nositi preko tankih majica, ali i preko debljih džempera kad temperatura počne padati.

@emmaroselegerr

Pre-martini affirmations 🍸 #emmainparis

♬ original sound – Women Who Glow Up

Za casual varijantu, kombinirajte jaknu s omiljenim trapericama i jednostavnom majicom za ležeran, ali stylish dnevni outfit. Ako želite chic kombinacija, jaknu upotpunite s plisiranom suknjom i čizmama za elegantniji izgled, idealan za večernji izlazak ili opuštenu šetnju gradom.

Ono što ovu jaknu čini posebnom je njezina bezvremenska privlačnost. Dok modni trendovi dolaze i odlaze, samt jakne poput ove ostaju uvijek popularne. Ako želite ključni komad koji će podići vašu jesensku garderobu, ova jakna brenda Citizens of Humanity je must have. Topla, chic i svestrana, savršena je za sve prilike ove jeseni. Dostupna je na MyTheresa stranici i cijena joj je 690 eura.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: TikTok, MyTheresa

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0