@harrietwestmoreland

Ovaj H&M komplet izgleda poput dizajnerskog modela i sigurno će biti brzo rasprodan!

Jesen je pravo vrijeme za osvježenje garderobe, a ako jutra ne želite provoditi u odlučivanju toga što ćete odjenuti, onda predlažemo da si za aktualnu sezonu nabavite jedan komplet. A jedan koji izgleda luksuzno poput dizajnerskog, pronašli smo u jesenskog kolekciji high street brenda H&M. Riječ je o zaista posebnom modelu, mini suknji i strukturiranoj jakni, koji ne samo da izgledaju chic, već su i savršeni za hladnije dane.

Ovaj komplet iz H&M-a kombinira eleganciju i praktičnost. Suknja je mini duljina s profinjenim uzorkom koji je čini prikladnom za nošenje u različitim prigodama. Zbog sive boje s lakoćom se može kombinirati s basic komadima poput jednostavnih majica ili džempera, što je čini iznimno nosivim komadom kojem ćete biti vjerni kroz čitavu hladniju sezonu.

@margeklim

Thank you @trendswithtate @Browngirlchee @Coco Schiffer for convincing me to pop into @H&M !! I will say the loungewear selection looked really good but I couldn’t get involved #fy #fyp #haultok

♬ original sound – margeklim

Jakna je nalik klasičnim modelima od tvida, ali ima moderan izgled i strukturu koja je čini posebnom. Ima pomalo oversized kroj, što joj daje ležernu, ali i sofisticiranu notu. Savršena je za jesen kada nam treba dodatni sloj koji nas grije, ali i dalje izgleda nevjerojatno stylish. Uz ovu jaknu, svaki outfit dobit će onu cool, effortless vibru koju svi uvijek žele postići.

@harrietwestmoreland

Ono što ovaj komplet čini posebnim je njegova svestranost. Možete se nositi kao komplet, za potpuno usklađeni izgled koji odmah privlači pažnju ili svaki komad zasebno za više stilskih opcija.

Za casual look, kombinirajte suknju s običnim pamučnim t-shirtom i tenisicama. Dodajte jaknu za slojeviti, opušteni outfit koji je savršen za šetnje gradom ili kavu s prijateljicama. Za poslovni outfit, suknju nosite s elegantnom košuljom i visokim čizmama. Jakna će ovdje dodati dozu ozbiljnosti i profesionalnosti, bez gubitka stila. Za večernji izlazak, možete isprobati varijantu sa suknjom, elegantnim topom i visokim potpeticama. Jakna će biti idealan dodatak za hladnije večeri, a cijeli outfit izgledat će skladno i chic.

@hannahchody

H&M did not have to go this hard #falloutfits #matchingset #hm

♬ original sound – Hannah Chody

Materijali korišteni u ovom kompletu su savršeni za prijelazne jesenske dane –  dovoljno topli da vas zaštite od hladnijeg vremena, a opet odlični i za večernje, svečanije trenutke. Siva boja, tekstura materijala i uzorak daju ovim komadima dozu ozbiljnosti, a njihov kroj čini ih nosivima u svim prigodama.

Za one koji prate trendove, ovaj komplet iz H&M-a je pravi must have, što mogu potvrditi i brojne influencerice koje su ga već nabavile. Izgleda luksuzno, a cjenovno je pristupačan, što ga čini idealnim za osvježenje jesenskog oramra. Bilo da volite klasičan stil s modernim detaljima ili jednostavno želite komade koje možete nositi iz sezone u sezonu, ovaj komplet je pun pogodak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Y A S M I N (@yasmindevonport_)

Cijena kompleta je 109,98 eura i dostupan je web stranici brenda.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, TikTok, H&M

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0