Ovo su najljepši kuhinjski aparati koje smo vidjeli!

S poviješću više od sto godina, danski brend Georg Jensen iznova predstavlja kvalitetnu izradu i svevremenski dizajn, kroz brojne lifestyle proizvode. Od kuhinjskog posuđa i proizvoda za doma, pa sve do satova i nakita prepoznatljiv skandinavski dizajn i minimalistički pristup kreiranju prisutni su u svemu što brend stvara, a nas je posebno osvojila kolekcija Bernadotte!

@georgjensen

Introducing: Bernadotte kitchen appliances — a new collection that elevates the everyday. Carrying the coveted grooved design of the Bernadotte collection, the new kettle and toaster in stainless steel instantly transform any kitchen space.

♬ original sound – Georg Jensen

Nadahnuta radom švedskog princa i industrijskog dizajnera Sigvarda Bernadottea, kolekcija Bernadotte u asortimanu ima brojne komade klasičnog posuđa koje krasi svevremenska privlačnost. Zdjele, vaze, svijećnjake, pribor za jelo i čase, srebrne komade koji se nalaze u ovoj kolekciji, krase elegantne linije koje će svakoj kuhinji i blagovaonskom stolu donijeti prizvuk minimalizma i elegancije.

Nadopuna kolekcija, koja je predstavljena jučer, osmišljena je uz dva nova komada koji se naslanjaju ne estetiku svih drugih Bernadotte proizvoda. Naime, prvi kuhinjski aparati brenda su kuhalo za vodu i toster, izrađeni od nehrđajućeg čelika, inače jednog od dominantnih materijala u kuhinji ove sezone. Dizajnirano za praktičnu svakodnevnu upotrebu, električno kuhalo za vodu ima kapacitet za do 1,8 litara, s funkcijom automatskog isključivanja kada voda dosegne točku vrenja. Toster ima sedam razina prikladnih za sve preferencije tostiranja, a također se u njemu može podgrijavati i odmrzavati.

Statement izgleda, ova će dva proizvoda instantno transformirati izgled svake kuhinje i unijeti dašak skandinavskog stila u vaš dom. Novi proizvodi već su dostupni za kupnju na nekim tržištima, a uskoro će biti i u Europi.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Georg Jensen

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0