Maslinasto zelena je boja koja vam svake jeseni, pa i ove, treba u garderobi! Izdvojili smo najljepše komade…

Svake jeseni modne boje dolaze i prolaze, ali neke ostaju neizostavni klasici koji se uvijek vraćaju na modnu scenu. Ove godine, uz bordo i smeđu koje su apsolutni hit, jedna boja također se pojavljuje u modnim kombinacijama koje privlače pažnju – maslinasto zelena. Ova sofisticirana nijansa može se smatrati bazom koji svaka garderoba treba, poput bijele, crne, sive ili bež, a njezina neutralnost čini je savršenom podlogom za modnu igru.

Pinterest

Maslinasto zelena je nevjerojatno svestrana boja. Odlično se uklapa s jesenskim paletama boja kao što su smeđa, krem, bordo i, naravno, crna. Ova nijansa daje dozu elegancije, a istovremeno odiše ležernošću. Bez obzira volite li minimalistički pristup modi ili se više priklanjate vibrantnim kombinacijama, maslinasto zelena pruža beskonačne mogućnosti za kombiniranje.

Pinterest

Jedan od ključnih komada ove jeseni svakako je maslinasto zelena jakna ili kaput. Bilo da se odlučite za pufasti model, baloner ili jaknu s kragnom od kože ili samta, ovaj komad će instantno podići vaš jesenski look. Maslinasto zelene hlače, pogotovo one u cargo stilu, savršen su izbor za ležerne, ali chic kombinacije, s dodatkom chunky sivog pulovera.

Lepršave haljine u maslinastoj boji su savršene za prijelazno razdoblje. Kombinirajte ih s gležnjačama ili visokim čizmama te oversized sakoom za idealan jesenski look. Ako niste spremni za neki konkretniji komad u maslinasto zelenoj, odaberite modne dodatke. Torba, šal ili šešir u ovoj boji može biti suptilan, ali efektan detalj koji će osvježiti vašu odjevnu kombinaciju. U nastavku smo izdvojili najbolje komade iz high street i high-end ponude.

Loewe, 368 eura
Bottega Veneta, 4790 eura
Arket, 379 eura
Arket, 89 eura
H&M, 50 eura
Saint Laurent, 2615 eura
St. Agni, 487 eura
Adidas Originals, 130 eura
The Frankie Shop, 345 eura
Toteme, 730 eura
Soft Goat, 255 eura
Massimo Dutti, 236 eura
Toteme, 890 eura
Isabel Marant, 495 eura
Ganni, 384 eura
Khaite, 1998 eura
Mango, 25,99 eura
Mango, 49,99 eura
Zara, 39,95 eura
Loewe, 2800 eura

Maslinasto zelena je boja koja ne izlazi iz mode, a ove jeseni je pravi hit. Uz toliko stilskih opcija, lako ćete pronaći način kako ju integrirati u svoj ormar i nositi s ponosom.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Net-a-Porter, Arket, H&M, The Frankie Shop, Toteme, MyTheresa, Isabel Marant, Massimo Dutti, Mango, Zara, Loewe, TikTok, Pinterest

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0