Korejska kozmetika i dermaplaning – recept za savršeno glatku kožu lica!

U svijetu ljepote, dva trenda su se u posljednje vrijeme izdvojila kao neizostavni dio rutine njege kože: korejska kozmetika i dermaplaning. Ovi trendovi ne samo da su postali omiljeni među ljubiteljima ljepote, već su osvojili i srcađ profesionalaca diljem svijeta.U nastavku donosimo pregled oba trenda, objašnjavajući što su, kako djeluju i zašto su toliko popularni.

@prettyfrowns

Tajna savršene kože, kao što smo već ranije spominjali u našim člancima je korejska kozmetika, poznata i kao K-Beauty, a već je neko vrijeme hit u svijetu njege kože. One koje prate korejsku beauty rutinu su poznate po besprijekornom tenu, a tajna sjaja njihove kože nalazi se u slojevitoj rutini njege koja obiluje hidratacijom, zaštitom i intenzivnom njegom.

@jasminnlily_

Dermaplaning >> #dermaplaning #skincare #skincaretips

♬ Hurts Me (Alone At Prom) – Tory Lanez

@tweezermanuk

Korejska rutina njege kože uključuje nekoliko koraka, počevši od čišćenja, toniranja i hidratacije, pa sve do seruma, esencija, maski i zaštite od sunca. Svaki korak ima specifičnu funkciju i doprinosi zdravijem izgledu kože. Korejska kozmetika je poznata po prirodnim sastojcima kao što su zeleni čaj, med, puževa sluz i ginseng. Ovi sastojci su bogati antioksidansima i poznati po svojoj sposobnosti da umire, obnove i nahrane kožu. K-Beauty brendovi konstantno uvode nove proizvode i formule. Primjer su cushion puderi koji kombiniraju puder i njegujuću kremu te proizvodi poput sheet maski koje su postale globalni hit.

@isabelle.lux

DERMAPLANING TUTORIAL lets get real ✨ i hope my husband foesnt leave me for this 🥲 #faceshavingwomen #dermaplaningathome #dermaplaning Easy at home dermaplaning tutorial Face shaving women how to before and after results

♬ original sound – Isabelle ⚡️ Lux

Dermaplaning je nova tehnika za glatku i sjajnu kožu, pa ako ste ikad sanjali o besprijekorno glatkoj koži koja odražava svjetlost, upravo bi to mogao biti vaš novi omiljeni tretman. U ovoj se metodi eksfolijacije koristi sterilni skalpel za uklanjanje mrtvih stanica kože i sitnih dlačica s površine lica, što rezultira glatkom i blistavom kožom.

@jaimesskin

It makes me sad when people say they don’t dermaplane

♬ original sound – Jaime Nicole

@tweezermanuk

Ovaj tretman se obavlja tako da nježno povlačite oštricu preko lica pod kutom od 45 stupnjeva, čime se uklanjaju mrtve stanice kože i dlačice. Postupak je brz, bezbolan i ne zahtijeva oporavak, što ga čini idealnim  za one s užurbanim rasporedom. Nakon tretmana, koža je osjetno glađa, što olakšava nanošenje šminke. Uklanjanjem mrtvih stanica kože, dermaplaning poboljšava teksturu kože i potiče obnavljanje stanica. U usporedbi s nekim drugim tretmanima, rezultati dermaplaninga su odmah vidljivi.

@ashley.paiige

dermaplaning tutorial 🫶🏼 helps so much with making skin look and feel clear and glowing ✨#dermaplaning #dermaplane #shavingface #dermaplaningathome #foryou #cleanskin #tutorial #skincare #skincaretutorial

♬ original sound – ashley paige

A upravo je dermaplaning jedan od onih koraka koji će – uz korejsku rutinu njege kože – biti preduvjet glass skin efekta na koži. Korejska kozmetika naglasit će prirodan sjaj kože koji će zbog dermaplaning moći još više doći do izražaja i pomoći u stvaraju glatkog i blistavog lica!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, TikTok

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0