Pronašli smo maksi haljinu koja je savršena za jesenska događanja

Ako tražite komad koji spaja jednostavnost i eleganciju, onda je haljina iz AYM Studio savršen izbor, a kad smo je vidjeli na influencerici Yasmin Devonport, odmah smo znali da će postati hit! Maksi haljina s dugačkim rukavima dostupna je u tri predivne boje koje odgovaraju svakom stilu i prilici – klasičnoj crnoj, elegantnoj krem i trendovskoj bordo, pružajući slobodu da odaberete nijansu koja najbolje odražava vašoj garderobi ili prilici.

Haljina je  izrađena je od mekanog materijala na bazi bambusa, što znači da je nevjerojatno udobna, ekološki prihvatljiva i savršena za one koji žele izgledati sjajno, pritom čineći nešto dobro za planet. Ovaj komad je definicija minimalizma s maksimalnim efektom – dugački rukavi i jednostavan kroj ističu siluetu, dok tkanina prati liniju tijela i nabori čine čuda za figuru. Upravo ta ravnoteža između udobnosti i sofisticiranosti čini ovu haljinu idealnim izborom za svaku priliku – od casual izlaska do elegantnih večeri.

Bez obzira na godišnje doba, ova haljina može se nositi na bezbroj načina. Devonport je pokazala kako ju je moguće stilizirati sa statement modnim dodacima ili je nositi samu za jednostavan, ali efektan izgled. Ova haljina je svestrana, jednostavna za kombiniranje i može se nositi iz sezone u sezonu, uvijek ostavljajući dojam.

@yasmindevonport_

I have ZERO words!!! Its @AYM Studio and i literally am obsessed. Use the code YAS10 for 10% off!! Ad

♬ original sound – Yasmin Devonport

Za ovu haljinu se može reći – tri boje, tri priče. Bez obzira na to odaberete li klasičnu crnu, elegantnu krem ili ovosezonsku it boju – bordo nijansu, svaki odabir pričat će svoju priču. Crna je svevremenski izbor koji odiše elegancijom, krem je sofisticirana i svijetla opcija idealna za dnevne prilike, dok bordo daje dozu luksuza i otmjenosti looku.

Upravo zato, haljina brenda AYM  nije samo haljina – to je ključan komad za jesen koji možete stilizirati na različite načine. Ako tražite haljinu koja spaja luksuz, jednostavnost i ekološku osviještenost, onda je ovo komad koji morate imati. Dostupna je za kupnju na web stranici brenda, a cijena iznosi 159 funti.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: TikTok, AYM Studio

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0