IKEA

U IKEU i H&M Home su stigle blagdanske kolekcije!

Ostalo je još nešto manje od 100 dana do Božića. Unatoč tome što se to čini kao dug period do najljepšeg perioda u godini koji obožavamo zbog okupljanja obitelji, dekoriranja doma i uživanja, brojni brendovi svakom godinom kao da sve ranije započnu s predstavljanjem kolekcija za uređenje doma. A ovih smo dana zamijetili kako su H&M Home i IKEA već predstavili blagdanske kolekcije i božićne dekoracije.

IKEA

Na službenoj stranici robne kuće IKEA pronašli smo pregršt preslatkih komada u zimskim kolekcijama koje će biti dostupne za kupnju od listopada. No, predlažemo da već sad zavirite u ono što omiljena švedska marka za dekoriranje doma nudi. U kolekcijama Vinterfint i Stråla nalazi se pregršt blagdanskog tekstila, dekorativne rasvjete u različitim blagdanskim oblicima, kao i božićnih ukrasa za drvce. Paleta boja naravno obiluje crvenom i zelenom, kao i elemente za dekoriranje stola, svijećnjake i ukrasni papir za zamatanje poklona. IKEA kao i svake godine ima najpotpuniju božićnu kolekciju i toj robnoj kući možete nabaviti sve ono što vam je potrebno za blagdanski ugođaj doma.

IKEA

Kad se radi o još jednom švedskom brendu, H&M Home prvi je u nizu high street marki koje su predstavile ovogodišnje blagdanske kolekcije. U high street kolekciji također dominiraju crvena i zelena boja, a ono što je prošle sezone posebno privuklo pažnju, H&M Home je i novom kolekcijom predstavio: vintage ukrase za drvce.

H&M Home

Ono što je novitet ove sezone su brojni novi dekorativni komadi poput otirača za vrata, preslatke jastučnice kojima ćete svakoj prostoriji dodati blagdanski prizvuk, kao keramičko posuđe s božićnim motivima koje dodajemo na listu naših želja. Ne sumnjamo da će H&M Home u nadolazećim tjednima predstaviti brojne druge blagdanske ukrase, no predlažemo da ako ste u aktualnoj kolekciji pronašli komade koji su vas se dojmili, da budete brzi s kupnjom, jer su već dostupni na službenoj stranici.

H&M Home

U nastavku teksta otkrijte kako će izgledati Božić u IKEA i H&M Home verziji!

IKEA

IKEA
IKEA

IKEA
IKEA
IKEA
IKEA
IKEA
IKEA

IKEA
H&M Home
H&M Home
H&M Home
H&M Home
H&M Home
H&M Home
H&M Home
H&M Home
H&M Home
H&M Home

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: IKEA, H&M Home

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0